Fetterlein: Jeg har kneppet alle slags kvinder

- Og i enkelte tilfælde var der mere end én kvinde på lagnet foran mig, afslører Frederik Fetterlein i ny biografi

I 'Fetterlein - forført af livet' fortæller den tidligere tennisstjerne om det hav af kvinder, han har dyrket sex med diverse steder. (Foto: Klavs Bo Christensen)
I 'Fetterlein - forført af livet' fortæller den tidligere tennisstjerne om det hav af kvinder, han har dyrket sex med diverse steder. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Han har altid omgivet sig med smukke kvinder og aldrig lagt skjul på, at han er mere end glad for medlemmerne af det modsatte køn.

Men nu afslører Frederik Fetterlein alle detaljerne om et sexliv, hvor de færreste kan være med.

I biografien ’Fetterlein - forført af livet’ fortæller han ikke kun om sin omfattende utroskab. Han giver detaljerede oplysninger om den store glæde ved kvinder - og som har kostet ham adskillige parforhold.

- Jeg har knaldet med høje kvinder, lave kvinder, rødhårede, blonde, brunetter, glatbarberede, behårede, hvide, asiater, brune. Ja, stort set alle slags kvinder, skriver han i bogen.

Læs også: Fetterlein: - Jeg var afhængig af ludere og coke

Og fortæller, at det ikke altid var med lyset slukket hjemme i privaten med en enkelt udkåren.

- I enkelte tilfælde var der mere end én kvinde på lagnet foran mig. Jeg har elsket på silke lagner. Kneppet i baggårde. Pulet på et diskoteks toilet. Gjort det på et solbeskinnet dæk på en lystyacht ud for St Tropez. I VIP loungen til Wimbledon tennisturneringen. I en passagerflyver på vej over Atlanterhavet. I en luksussuite i Marrakech i Marrokko. På det minimale bagsæde i en Porsche cabriolet. Jeg har haft sex overalt, fastslår han.

I bogen spørger han ganske naturligt sig selv: Gør det mig til en satyroman (betegnelsen for højere seksuelt behov blandt mænd, red.) eller bare til en pokkers liderlig fyr?

Læs også: Fetterlein i dating-rus

Og svarer selv:

- Jeg har egentlig aldrig rigtig tænkt over hvor mange jeg har været sammen med, og hvorfor jeg har haft det behov. Men det er egentlig ikke selve akten og udløsningen, som jeg synes er så vanvittig fantastisk. Dertil synes jeg at sex er alt for ens uanset hvem man dyrker det med. Så var der hende der ville bindes. Og hende der ville pisses på. Og hende der ville have den bagfra. Og hende der ville have en lussing mens man gjorde det. Men i sidste ende er selve sex akten en gentagelse af det man gjorde aftenen før. Bare med en anden.

- Tit, når jeg havde fået pigen med hjem, og var kommet, så ville jeg bare ønske at de ikke var der mere. Jeg ville ønske, at jeg havde en katapult i sengen på den side, hvor de lå, og jeg så kunne trykke på en knap, så de fløj op gennem loftet og ud af mit liv.

Læs også: Potente Frederik Fetterlein

Efter det udsvævende liv har eftertanken meldt sig.

- Stoffer, ludere, utroskab, ødselt pengeforbrug og en fokus på mig, mig og kun mig. Mange mere jordbundne danskere havde sikkert sagt her til og ikke længere. Det vil jeg ikke være med til. Det føles ikke rigtigt. Og det gjorde jeg også første gang jeg var utro. Eller tog stoffer. Eller brød en aftale. Eller knaldede med en luder. Men når det sker hver weekend, og alle vennerne omkring dig siger ’Life is life!’ - Hvad gør man så? Når man er en lidt fortabt sjæl, der higer efter anerkendelse og samhørighed? Ja, jeg hoppede i med begge ben, og efter 20 år på den karrusel er det svært at stå af fra den ene dag til den anden, skriver han.

Læs mere om Frederik Fetterleins vilde liv med stoffer, prostituerede og utroskab i dagens udgave af Ekstra Bladet

1 af 3 Fetterlein smiler til kameraet.(Foto: Tycho Gregers)
2 af 3 Her taler Fetterlein med Ekstra Bladet.(Foto: Klavs Bo Christensen)
3 af 3 I 'Fetterlein - forført af livet' fortæller den tidligere tennisstjerne om det hav af kvinder, han har dyrket sex med diverse steder. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere