Remee er tørlagt

Remee droppede sprut og smøger, da han opdagede, at det gik ud over hans forretning

Natklubben Zen i København er et af landets mest populære in-steder. Og ofte har man kunnet opleve medejeren Remee slå sig løs på dansegulvet. (Foto: Thomas Laursen/All Over Press)
Natklubben Zen i København er et af landets mest populære in-steder. Og ofte har man kunnet opleve medejeren Remee slå sig løs på dansegulvet. (Foto: Thomas Laursen/All Over Press)

Selv om Remee er vild med at hænge over en bardisk med en smøg i flaben til langt ud på natten, har musiksmeden fået et par wake-up-calls, der gentagne gange har fået ham over på den mindre muntre vandvogn.

Det er nemlig gået lidt for lystigt for sig, siden han åbnede natklubben Zen.

- Det er farligt at have sådan en maskine. Der skal man have disciplin, og jeg har et svagt punkt med hensyn til at fyre den af. Jeg elsker musik og fest, siger Remee til flash!.

Han understreger, at han aldrig har haft et alkoholproblem, men at party-genet fylder meget i kroppen.

LÆS OGSÅ: Remee har solgt huset

Måtte tage mig sammen
Derfor fik han et af de ovennævnte wake-up-calls, da natklubben havde været i gang et halvt år.

- En fredag aften tænkte jeg: 'Hvad fanden laver jeg?'. Alle i natklubben var stort set kun mine venner. Jeg gav alt skylden for det. Vejret, vejarbejde og så videre. Det var i hvert fald en død dag. Men generelt var Zen i en identitetskrise. Hele historien gik på, at man ikke kunne komme ind, hvilket ikke var tanken.

- Og hvis det kun var 12 af mine venner, der troede, de kunne komme ind, og kun halvdelen af dem dukkede op, så det ikke godt ud, siger Remee med et smil.

Den dag traf han beslutningen.

- Jeg stoppede med at drikke og ryge i seks måneder. Jeg måtte tage mig sammen og blive klar i hovedet. Det hele skulle sættes i system, siger Remee.

I dag kan han notere sig, at klubben har en tocifret millionomsætning, og at resultatet er dobbelt så højt som det, de havde sat sig som mål.

LÆS OGSÅ: Remees natklub vrimler med rotter

Vil ikke tale om kærester
For tiden er Remee atter inde i en af sine selvvalgte perioder uden røg og promiller.

- Jeg tager tit den slags perioder, hvor jeg tager det stille og roligt. Hvis man skal bygge en forretning op og ikke har begge øjne på bolden, bryder det hele sammen, siger den tidligere 'X Factor'-dommer.

Ifølge ugebladene har han fået en ny kæreste i form af smukke Simona Popovic, men modsat tidligere er Remee blevet tilbageholdende med at udtale sig om sit kærlighedsliv.

- Efter 'X Factor' har jeg nydt, at jeg ikke skylder nogen noget om mig selv. Jeg behøver ikke længere at fortælle om den del af livet, siger han og vil derfor ikke bekræfte, om han fortsat fletter fingre med Simona.

1 af 2 Remee ligger ikke skjul på, at han har et solidt party-gen. Men i øjeblikket er pladeproducerens hang til fest og farver blevet lagt på hylden. (Foto: Kaspar Wenstrup/All Over Press)
2 af 2 Natklubben Zen i København er et af landets mest populære in-steder. Og ofte har man kunnet opleve medejeren Remee slå sig løs på dansegulvet. (Foto: Thomas Laursen/All Over Press)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen