Sys Bjerre viser pelsen

Sangerinden Sys Bjerre mødte op på den røde løber i en kunstig pels - hun er blevet ansigtet ud ad tid for Copenhagen Artificial Fur

Sys Bjerre viser her sin 'snydepels' frem. Sangerinden kunne aldrig finde på at gå i en rigtig pels. Hun elsker dyr.(Foto: Jens Panduro)
Sys Bjerre viser her sin 'snydepels' frem. Sangerinden kunne aldrig finde på at gå i en rigtig pels. Hun elsker dyr.(Foto: Jens Panduro)

- Se lige min pels. Jeg er blevet ansigtet ud ad til for Copenhagen Artificial Fur nye kampagne, der er lavet i et samarbejde med 'Dyrenes Beskyttelse', lød det fra sangerinden Sys Bjerre, da hun dukkede op i en kunstig pels til gallapremieren på Nicolas Winding Refns nye film 'Drive'.

- Jeg kunne aldrig drømme om at gå i rigitg pels. Jeg er også vegetar. Jeg har slet ikke lyst til at spise kød. Jeg går meget op i dyre-velfærd, fordi jeg elsker dyr. Jeg synes, at man skal behandle dyr ordentligt, og det synes jeg ikke, at vi gør her i Danmark, siger Sys Bjerre, der netop nu har travlt med at skrive sange til et kommende album.

1 af 2 Sys Bjerre er netop nu aktuel i programmet 'Toppen af Poppen', hvor hun optræder sammen med flere andre danske popmusikere. Her ses Sys Bjerre i en anden 'snydepels'.(Foto: Bo Nymann/Polfoto)
2 af 2 Sys Bjerre viser her sin 'snydepels' frem. Sangerinden kunne aldrig finde på at gå i en rigtig pels. Hun elsker dyr.(Foto: Jens Panduro)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen