Dansemus vilde med coke

'Vild med dans' har flere gange stillet dansegulv og et dommersæde til rådighed for kendisser, der har prøvet at være på stoffer

Foto: Mogens Flindt/Polfoto
Foto: Mogens Flindt/Polfoto

Applausen udeblev, da TV2 først på ugen meddelte, at kongelig balletchef Nikolaj Hübbe er ny mand i dommersædet, når 'Vild med dans' til efteråret valser over skærmen i prime time.

I stedet rejste der sig en (sne)storm af forargelse over valget af 43-årige Hübbe, der i juli blev hængt offentligt til tørre som en særdeles humørsvingende chef med hang til coke, da en intern rapport om forholdene på Det Kongelige Teater blev lækket til pressen - påstande han dog selv i en pressemeddelelse har afvist som 'krænkende og ubegrundede rygter'.

LÆS OGSÅ: Barbara Zatler: Jeg var høj hver dag

Bare de passer arbejdet
Men hvad dommere og dansemus i 'Vild med dans' foretager sig i deres fritid, er ikke noget, TV2 blander sig i, så længe de blot er i stand til at passe deres arbejde. Det slog underholdningschef Gitte Madsen fast over for Ekstra Bladet.

Uanset om den nye mand i dommersædet har personlige erfaringer med coke eller ej, er fakta dog, at 'Vild med dans', som i år går ind i sin ottende sæson, flere gange tidligere har stillet dansegulv og dommersæde til rådighed for kendisser, der har prøvet og i nogle tilfælde været vilde med coke.

LÆS OGSÅ: Kokain i balletten kan ikke hidse mig op

Test af toiletter
Og da ugebladet Se og Hør i 2007 i forbindelse med programmets fjerde sæson fandt på at teste de toiletter, der bruges af programmets medvirkende, med såkaldte drugwipe-tests, viste testene, at 'det er her, det sne'r'. Den gang fór underholdningschef Madsen i flint og klagede til Pressenævnet, der endte med at give TV2 ret i, at det var i strid med god presseskik at kæde fundet stoffer sammen med programmets medvirkende.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen