Anni - nu som smykkedesigner

Erik Damgaard satte gang i hustruens nye forretning

Pamela Anderson fik et Anni-designet smykke. (Privatfoto)
Pamela Anderson fik et Anni-designet smykke. (Privatfoto)

Inden for de næste 14 dage er Anni i gang med ny business.

Bordellerne er lukket. Et nyt liv inden for lovens rammer er sat på skinner. Nu gælder det salg af kostbare smykker med ædelstene, som Anni Fønsby selv designer, og som vil kunne købes gennem hendes hjemmeside www.victoria.com.

Firmaet er opkaldt efter hende og Erik Damgaards datter Victoria, og priserne på smykkerne ligger på mellem 4000 og 25.000 kroner.

- Det er ikke dyrt for den kvalitet, smykkerne har, siger Anni, der har designet halskæder, armbånd og øreringe.

Men Anni tænker også på de unge. Til dem er der lavet en billigere serie, 'The Young Generation' med smykker til 500-1000 kroner.

- Men min hovedinteresse og passion er smykker med ædelstene, siger Anni.

LÆS OGSÅ: Anni efter Se og Hør-dom: - De skal have nogle klaps

Tæt på Eriks hjerte
Det er Erik Damgaard, der har opfordret Anni til at gå i gang med smykkekollektionen.

- Jeg har lavet flere smykker til min mand til hans fødselsdag og til vores bryllup. Og Erik er ofte kommet hjem fra træningscenteret og har sagt, at han har fået anerkendende kommentarer til smykkerne. Han spurgte mig derfor, hvorfor jeg ikke gik i gang, siger Anni.

På det malteserkors i guld, som Erik altid bærer, har Anni fået indgraveret en kærlighedsbesked. 'Altid tæt på dit hjerte', står der på Eriks kors, røber Anni til flash!.

Men Anni har ikke tænkt sig at designe smykker til andre mænd end Erik. Hendes smykkekollektion henvender sig til kvinder.

LÆS OGSÅ: Brystbomben til salg på nettet

- Jeg har rejst meget, og jeg har altid været fascineret af smykker med farvede ædelstene. Ædelstene har sjæl og passion. Smykkerne bliver lavet i Kina, Dubai og Indien, og jeg har under processen rejst meget til Indien og Dubai, og smykkerne er lavet efter mine tegninger. Det er smykker med sjæl. Mit hjertearmbånd 'two hearts' i 18 karat guld med 36 små diamanter symboliserer kærlighed, der er den største energikilde, siger Anni, der har fået veninden Jackie Navarro til at være frontfigur for det nye firma.

Tung sky over hovedet
Men selv om Anni for tiden er ved at få sat gang i en ny karriere, så har den 38-årige brystbombe stadig en tung sky hængende over barmen. Hun skal nemlig ind og afsone den fængselsstraf, som hun tidligere på året blev idømt i forbindelse med den store rufferisag.

LÆS OGSÅ: Anni om datteren bag tremmer: Victoria glemmer

- Er der noget nyt om, hvornår du skal afsone?

- Nej. Jeg går bare og venter og er standby. Så tager jeg den derfra. Jeg har ringet til Kriminalforsorgen, og de vil bestræbe sig på at finde et sted tæt på, hvor jeg kan have Victoria med, siger Anni, der altså planlægger at have sin yngste datter med i fængsel.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

1 af 3 Anni er en travl kvinde for tiden. For udover sit nye smykkefirma, har hun gennem de seneste seks måneder også uddannet sig til skydeinstruktør sammen med fem andre kvinder, bl.a. Oddset-Janni og Zabrina fra 'Robinson'. Kvinderne arbejder for VIP-shooting og tager ud til virksomhedsarrangementer og polterabender. Vælg 'se stort billede' for at se Annis hjertearmbånd. (Foto: Anders Sundling)
2 af 3 Det var Erik, som opfordrede Anni til at kaste sig ud i smykkeeventyret. (Foto: Kaspar Wenstrup/All Over Press)
3 af 3 Pamela Anderson fik et Anni-designet smykke. (Privatfoto)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen