Kjær og Janni slås om millionerne

Det tidligere kendispar har i øjeblikket gang i en kæmpe skilsmissekrig, hvor begge parter kræver deres ret på flere hundrede millioner

Først var de gift i tyve år - nu kæmper de hver især en bitter kamp om de mange millioner kroner. (Foto: Thomas Sjørup)
Først var de gift i tyve år - nu kæmper de hver især en bitter kamp om de mange millioner kroner. (Foto: Thomas Sjørup)

'Skilsmissen sker i enighed og med respekt for hinanden. Vi er fortsat de bedste venner og har et ønske om at se meget til hinanden fremover....'

Sådan lød den officielle udmelding, da Christian Kjær og Janni Kjær blev skilt for tre år siden tilbage i 2008. Siden har hadet blusset op mellem de to kendisser, og i skilsmissebegæringen fremgår det, at ingen har krav på hinandens formuer. Men kampen om de mange millioner fortsætter.

- Nej, nej for satan. Det kører i højeste gear. Det mest banale er lukket og slukket, men det økonomiske efterspil kører endnu. Og jeg tror, det har lange udsigter, før det er ovre, siger Christian Kjær til B.T.

Janni Kjær mener nemlig, at hun har brugt kæmpe summer på restaurering af deres luksushjem Sandbjerggaard. Penge, som angiveligt skulle stamme fra hendes personlige pengetank.

I øjeblikket arbejder deres advokater på livet løs, men Christian Kjær har ingen fortventning om, at der kommer en afslutning på sagen før om et års tid.

Der er dog ingen af de to, der lider nogen pengenød efter skilsmissen. Ifølge kilder i branchen har både Christian Kjær og Janni Kjær stadig en pengetank på omkring 500 millioner kroner. Det skriver seoghør.dk.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen