Landsholdsmålmand scorer sexet Ekstra-babe

Den tidligere FCK-målmand Jesper Christiansen har scoret topmodellen Thea Kronborg - se sexede billeder af skønheden her

Jesper Christiansen poserer her for sin nye svenske fodboldklub Elfsborg.(Foto: AP)
Jesper Christiansen poserer her for sin nye svenske fodboldklub Elfsborg.(Foto: AP)

Jesper Christiansen røg ud i kulden hos FC København, men kom ind i varmen mellem stængerne hos den svenske fodboldklub Elfsborg, og nu har han tilsyneladende også fundet lykken uden for banen.

Ifølge B.T. er der nemlig dukket en ny kvinde op i Jesper Christiansens liv. Han blev tidligere i år skilt efter 11 og et halvt år sammen med eks-konen Eva, som han har to børn med. Men nu har kan kastet sin kærlighed på topmodellen Thea Kronborg.

Den 24-årige skønhed har tidligere prydet forsiden på Danmarks største drengerøvsmagasin M!, og hun har også tidligere været kåret til årets Ekstrababe i Ekstra Bladet. Jesper Christiansen bekræfter det spirende forhold til Thea Kronborg, som han har kendt i tre måneder.

SE SUPER SEXEDE BILLEDER AF THEA KRONBORG HER

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at have mødt Thea. Når man går igennem en skilsmisse, så ved man aldrig lige, hvor man ender, eller hvordan det kommer til at gå fremadrettet. Så jeg føler bestemt, at jeg er kommet ovenpå igen, og det er i høj grad Theas skyld. Hun gør mig rigtig glad, siger Jesper Christiansen til B.T.

Jesper og den smukke topmodel mødte iøvrigt hinanden på facebook.

- Jeg vidste godt, at hun var model men det er da selvfølgelig meget sjovt, at hun har været på forsiden af M!, siger Jesper Christiansen.

Thea Kronborg bor til daglig i København, mens Jesper Christiansen bor tre timers kørsel nordpå i den svenske by, Borås.

1 af 2 Jesper Christiansen blev tidligere i år skilt fra sin kone Eva efter 11 og et halvt år sammen. Her ses parret i 2008. Nu har han kastet sin kærlighed på modellen Eva Kronborg.(Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 2 Jesper Christiansen poserer her for sin nye svenske fodboldklub Elfsborg.(Foto: AP)