Kessler træner mor og Linse

Mikkel Kessler forbereder sig disse dage til sin kamp på lørdag. Alligevel har bokseren også tid til at få sin mor og søster i form

På lørdag gør Mikkel Kessler comeback, når han går i ringen mod franskmanden Mehdi Bouadla. Og Linse er sikker på, at hendes hårdtslående lillebror nok skal vinde kampen. (Foto: Thomas Sjørup)
På lørdag gør Mikkel Kessler comeback, når han går i ringen mod franskmanden Mehdi Bouadla. Og Linse er sikker på, at hendes hårdtslående lillebror nok skal vinde kampen. (Foto: Thomas Sjørup)

Selv om Mikkel Kessler træner hårdt til kampen mod franske Mehdi Bouadla i Parken næste lørdag, har han også tid og overskud til at træne både sin mor, Ann Patricia, kaldet Mopper, og sin storbarmede søster, Linse.

Gennem mere end et år har Mikkel Kessler trænet sin mor og gennem flere måneder også sin søster, der tidligere har trænet i fitnesscenter.

- Vi træner sammen med Mikkel i hans træningslokale i Dragør cirka hver anden dag, siger Linse.

- Men lige nu er pressen forbudt adgang i Mikkels træningslejr. Han er helt oppe at køre til en kamp.

LÆS OGSÅ: Frækt: Se Linse prøve kjoler til boksebraget

Mikkel løber foran
- Det er virkelig, virkelig hård styrketræning, han udsætter os for. Mikkel varmer op sammen med os og løber selv foran og sætter os i gang og holder øje med os. Derefter går han selv i ringen og træner, mens vi træner ben og crossfit, hvor vi kaster med tunge bolde, løber med slædepuder, laver armbøjninger og spiller bordtennis for fuld hammer. Mens Mikkels træner, Jimmy Montoya, er i Danmark, får vi også boksehandsker på og bokser på puder i ringen. Det gør mor også, og hun giver den fuld skrald, siger Linse.

- Ja, han har gennem flere år været efter mig for at få mig i gang med at træne og spise sundt, siger Mikkel Kesslers mor.

- Jeg prøvede længe at undslå mig, men der var intet at gøre. Der er blevet sammensat et specielt program, fordi jeg ligesom Mikkel har dårlig ryg.

LÆS OGSÅ: Kessler stopper hvis øjet driller igen

- Tror I, at Mikkel vinder på lørdag?

- Ja, siger Linse uden forbehold og uddyber:

- Han har lært en masse nye tricks, kan jeg se, og ham Mehdi Bouadla er bare en lille tyggegummityggende franskmand. Jeg så ham til pressemødet forleden.

- Jeg er ikke så sikker, men jeg håber det, siger Ann Patricia.

Begge er at finde ved ringside, når Kessler går i ringen i Parken. Linse vil også have et kamerahold i hælene.

- Metronome er ved at optage en dokumentarserie om mit liv, som skal sendes på TV3. Optagelserne gik i gang for 14 dage siden og slutter først i september.

1 af 2 - Vi træner sammen med Mikkel i hans træningslokale i Dragør cirka hver anden dag, siger Linse. Mikkel Kesslers træningslejr i Dragør er lukket land for pressen op til hans store kamp, så hans mor, Ann Patricia, og søster stiller op til fotografering på Islands Brygge. (Foto: Benjamin Kürstein)
2 af 2 På lørdag gør Mikkel Kessler comeback, når han går i ringen mod franskmanden Mehdi Bouadla. Og Linse er sikker på, at hendes hårdtslående lillebror nok skal vinde kampen. (Foto: Thomas Sjørup)