Bjerrehuus: Mit hjerte bløder for Anni

Suzanne Bjerrehuus på dommens dag: Rufferi-sagen har været som et reality-show

Anni Fønsby er bare en lille fisk, mener Suzanne Bjerrehuus. Hun opfordrer i stedet politiet til at gå efter 'de virkelige menneskehandlere'. (Foto: Ole Frederiksen)
Anni Fønsby er bare en lille fisk, mener Suzanne Bjerrehuus. Hun opfordrer i stedet politiet til at gå efter 'de virkelige menneskehandlere'. (Foto: Ole Frederiksen)

Rufferisigtede Anni Fønsby får på dommens dag uventet opbakning.

Jurist og forfatter Suzanne Bjerrehuus mener nemlig, at sagen mod Anni Fønsby er ’helt ude af proportioner’ - og hun håber, at sagen ender med en frifindelse eller en meget mild dom.

- Mit hjerte bløder for Anni. Det hun har været igennem under sagen er umenneskeligt, og jeg synes, sagen mod hende er helt ude af proportioner, når man ved, hvad der foregår af menneskehandel.

- Hvorfor graver politiet ikke et spadestik dybere og afslører de store modbydelige sataner, der opererer på prostitutionsområdet - de virkelige menneskehandlere - i stedet for at trække Anni gennem sølet, spørger Suzanne Bjerrehuus og fortsætter:

- Det er, som om Anni er med i et reality-show. En reality-domstol. Ligesom 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Får dommen per telefon: Anni holder vejret

At Anni Fønsby, der er gift med den tidligere it-milliardær Erik Damgaard, for få måneder siden fødte en lille pige, gør bare sagen endnu mere umenneskelig, mener Bjerrehuus:

- Tænk at have et nyfødt barn og så skulle slæbes igennem hele denne sag. Selvfølgelig skal man overholde loven, men Anni er en lille fisk, og jeg håber, hun bliver frifundet eller får en meget lille dom - som samfundstjeneste - hvis hun har gjort noget forkert, siger Suzanne Bjerrehuus.

- Anni og Erik Damgaard var kendt i offentligheden, og det har været, som om politiet for enhver pris fandeme har villet knalde hende og udstille hende. Den nyfigenhed, hun har været udsat for, har været umenneskelig. Det var umenneskeligt at afspille de bånd i retten, siger Suzanne Bjerrehuus med henvisning til, at politiet har aflyttet Anni Fønsbys telefon - og at flere af disse telefonaflytninger er blevet afspillet i retten.

Har masser af fans
- Når man ved, hvad der foregår, så virker det besynderligt, at det lige var Anni, der skulle hives gennem sølet. Jeg kommer på Vesterbro, hvor mit barnebarn går i skole, og hvad jeg ikke oplever dér med drugs og prostitution. Mange af pigerne har åbenlyst bagmænd.

- Men jeg kan ikke have ondt af, at pæne velholdte piger har arbejdet hos Anni. Sagen er flueknepperi. Hvorfor tager politiet ikke fat i de rockere, som Anni under sagen har fortalt, hun måtte betale beskyttelsespenge til? Der er så mange brutale voldelige sataner - gå efter dem, opfordrer Bjerrehuus.

- Hvordan vil borgerskabet i Charlottenlund og Hellerup se på Anni Fønsby og Erik Damgaard, hvis hun bliver dømt?

- Anni har masser af fans. Det kan man se på Facebook. Og jeg kan ikke se, at der er noget i vejen med Anni.

- Hun er utrolig sød og venlig. Erik Damgaard er glad for hende. De er meget forelskede, og der er meget glamour på pigen, så indtil videre har hun min fulde sympati.

- Hvad vil du sige til Anni før dommen?

- At hun skal appellere, hvis hun er utilfreds. Og at hun ellers skal glæde sig over, at hun er stærk og sund, har en dejlig mand og en skøn lille pige. Denne sag er kammet helt over med skadefro danskere, og jeg sidder tilbage med en meget ubehagelig fornemmelse, fortæller Suzanne Bjerrehuus.

1 af 2 Suzanne Bjerrehuus bakker op om Anni Fønsby. (Polfoto/Tariq Mikkel Khan)
2 af 2 Anni Fønsby er bare en lille fisk, mener Suzanne Bjerrehuus. Hun opfordrer i stedet politiet til at gå efter 'de virkelige menneskehandlere'. (Foto: Ole Frederiksen)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen