Amalie på facebook: Peter er en joke

Amalie har bearbejdet sit forhold til Ulven Peter på sin helt egen måde

Amalie Szigethy bearbejder det turbulente forhold til Peter på facebook: 'Du er en joke', stod der tirsdag aften. (Polfoto)
Amalie Szigethy bearbejder det turbulente forhold til Peter på facebook: 'Du er en joke', stod der tirsdag aften. (Polfoto)

Amalie Szigethy har fået mundkurv på.

Derfor har hun været som sunket i jorden de seneste dage, og selv om ekstrabladet.dk har forsøgt at få fat i reality-stjernen flere gange, har hun ikke villet udtale sig om noget som helst. En opførsel, der ligger langt fra den Amalie, vi normalt kender.

Læs: Peter kysser med ny Paradise-pige

Men i går aftes kunne hun ikke holde sig i skindet længere, og skrev på sin facebook-profil:

'My head, near dead- just the way you wanted it. My soul, stone cold, cos I was under you're control. So young, so dumb, knew just how to make me succumb.. But I understand, to make yourself feel like a man. You hit, you spit, you split, ever-y bit of me, you stole, you broke, you're cold. You're such a joke to me', skriver Se & Hør.

Læs: Peter: Amalie var gravid

Det betyder på dansk:

'Mit hoved næsten dødt – lige præcis, som du ønskede det. Min sjæl, kold som sten, for jeg var under din kontrol. Så ung, så dum, vidste præcis, hvordan du skulle få mig til at bukke under. Men jeg forstår, at det var for at få dig selv til at føles som en mand. Du slår, du spytter, du skrider. Hver en del af mig ,du stjal, du ødelagde, du er kold. Du er en joke'.

Det skal siges, at det ikke er den unge Paradise-Amalie, der selv har haft digterkysen på. Teksten er fra en Jamelia sang med titlen: 'Thank You'.

Læs: Amalie afvist af Hotel D'Angleterre

Det kræver ikke den store hjerneaktivitet at regne ud, at opdateringen er tiltænkt en vis Peter Birch, som Amalie har anklaget for vold og seksuelle overgreb.

Men da ugebladet forsøgte at få en kommentar på Amalies cyber-sviner, blev hun igen tavs.

- Jeg må virkelig ikke sige noget som helst om det endnu, lyder det hemmelighedsfuldt fra reality-stjernen til Se & Hør.