Thomas Eje: Jeg har jernvilje

40 kilo lettere Linie 3'er kan, hvad han vil

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)

- Når jeg har besluttet mig for noget, så har jeg en jernvilje. Det gælder alle forhold i livet, siger Thomas Eje.

Siden august sidste år har han smidt knap 40 kilo for at forberede sig på Linie 3's ny show, der har premiere i Glassalen i Tivoli den 12. april næste år.

TV: Thomas Eje viser rundt på Als i sin Rolls Royce

Lige nu arbejder han sammen med sin kone, Katherine Scrivens Eje, på en kogebog med opskrifter på nogle af de mange slankeretter, der har forvandlet Eje.

- Der er rigtig mange mennesker, der spørger om opskrifterne, siger Katherine, som selv har tabt syv kilo, som var røget på, efter at hun holdt op med at ryge for halvandet år siden.

- Det er derfor, vi vil lave slankebogen. Folk kan jo se, at det har hjulpet på Thomas.

- Hvordan har du båret dig ad?

- Det er jo ret simpelt. Jeg ville gerne veje mindre, og vi snakkede så om, hvordan vi skulle gribe det an. Det var ved at blive ret kritisk for mig helbredsmæssigt at veje så meget, og så lavede vi en plan, som vi stadig holder, siger Thomas Eje.

- Jeg må ikke indtage mere end 1700 kalorier om dagen, så vi vejer alt maden og tæller kalorier før hvert eneste måltid og skriver ned, hvad vi spiser. Men der er ikke nogen forbud. Hvis jeg vil drikke et glas rødvin, gør jeg det. Men jeg spiser aldrig mere end 1700 kalorier, siger Thomas Eje, der også er begyndt at powerwalke og vægttræne i sit eget lille motionscenter på Harbæksgård.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen