Peter dømt for vold

Peter har tidligere fået en voldsdom. Det indrømmer han over for ekstrabladet.dk

Peter er tidligere dømt for vold. Det indrømmer han over for ekstrabladet.dk(Foto: Jan Unger)
Peter er tidligere dømt for vold. Det indrømmer han over for ekstrabladet.dk(Foto: Jan Unger)

TV: Peter: Nu må det være slut med beskyldningerne

Peter har i den grad været i vælten de seneste par dage, hvor anklager om vold og krænkelse af Amalie er haglet ned over ham.

Han påstår dog stadig hårdnakket, at der ikke er hold i weekendens historie om, at han har holdt Amalie indespærret i en kælder i Studiestrædet i København, hvor han ifølge Amalies mors udsagn skulle have tæsket Amalie, taget kvælertag på hende og krænket hende seksuelt.

Læs også: Amalies mor: Peter kommer aldrig til at se Amalie igen

Ikke nok med, at han skal forholde sig til at blive anklaget offentligt for at tæske sin kone, så har en tidligere voldsom nu også set dagens lys.

Læs også: Peter: Jeg fortryder og går i behandling

Tog hævn for lillebror
Episoden skete ifølge Peter for tre år siden, hvor han tog hævn over, at hans syv år yngre lillebror fik tæsk.

- Min lillebror og hans ven blev overfaldet, og så mødte jeg dem, der havde gjort det, dagen efter. Jeg tog fat i en af dem og stak ham en flad. Det hele blev kørt som en tilståelsessag, fordi jeg havde jo gjort det, så jeg kunne lige så godt indrømme det, siger Peter til ekstrabladet.dk.

Læs også: Peter & Amalie-sagen dag for dag

Ifølge Peter fik han efterfølgende en bøde og derudover skulle han betale sagens omkostninger. Peter husker ikke det nøjagtige beløb, men han skønner, at sagen kostede ham omkring 25.000 kroner.

Er dybt ulykkelig
Amalies mor Charlotte Kejser har de seneste dage rettet alvorlige anklager mod sin svigersøn, men ifølge Peter har anklagerne intet på sig.

Læs også: Amalies mor: Vi har en advokat på sagen

- Jeg har aldrig rørt hende eller slået hende, siger realitystjernen, der er dybt skuffet over, at Amalie ikke har formået at holde på hemmeligheden om, at han har fået en voldsdom.

- Jeg er så ked af det og skuffet over, at hun har sladret om, at jeg er blevet dømt. Det er noget, jeg har fortalt hende i fortrolighed, og jeg har jo fortalt hende alt, for vi er jo gift. Hun ved alt om mig, siger Peter, der trods Amalies svigt stadig ønsker, at de kan finde ud af det igen.

Om Peter virkelig har banket sin kone lørdag morgen, er endnu uvist, men politiet har indtil videre valgt ikke at sigte ham.