Sonny hænges ud som bøsse

Den danske danser skulle angiveligt være skyld i Neil Patrick Harris og kærestens brud

Det er angiveligt i forbindelse med denne Oscar-optræden for Neil Patrick Harris (øverst, red.), at Sonny Fredie-Pedersen skulle have haft en affære med stjernen.
Det er angiveligt i forbindelse med denne Oscar-optræden for Neil Patrick Harris (øverst, red.), at Sonny Fredie-Pedersen skulle have haft en affære med stjernen.

Sonny Fredie-Pedersen fik en kæmpe chance, da han skulle danse i Niel Patrick Harris' show ved Oscaruddelingen i 2010. Men det var ikke kun et karrieremæssigt højdepunkt - det blev måske også Sonnys spring ud af skabet.

Læs: Sonny bor i swingerklub

Ifølge flere underholdningssider på nettet er Neil Patrick Harris' (bedst kendt fra tv-serien 'How I Met Your Mother') homoseksuelle forhold til skuespilleren David Burtka ved at falde fra hinanden. Og dette skulle altså være Sonnys skyld.

- Ifølge et tip, vi lige har modtaget, prøver Neil Patrick Harris at redde sit forhold med David Burtka, siden rygter om Harris og en ung mandlig danser er dukket op, skriver underholdningssiden Trendbuzz. Her kan du også se billeder af Sonny og Neil sammen under den famøse dans.

- Danseren (en skandinavisk fyr, bosat i LA, med navnet Sonny Fredie-Pedersen) dansede med Neil Patrick Harris ved hans Oscaroptræden i 2010, står der videre.

Læs: Sonnys hede dans med Aguilera

Oven i det spekuleres der i, at Harris betalte den danske danser for at holde sin mund - og forventede ikke, at det nogensinde ville komme frem.

Siden Sonnys og Neil Harris' forbudte dans, blev Harris - med hjælp fra en rugemor - og David Burtka i oktober sidste år forældre til tvillinger - Gideon Scott, en dreng, og Harper Grace, en pige - og har levet i en kærlighedsboble siden. Han føler, at rygterne om affæren med Sonny kan ødelægge deres forhold.

LÆS SONNYS EGEN KOMMENTAR TIL RYGTERNE: Sonny: - Jeg har ikke tid - og er i øvrigt til kvinder

1 af 2 Sonny Fredie-Pedersen nyder sit ophold i LA. Nu hænges han ud som bøsse - og årsagen til, at tv-stjernen Neil Patrick Harris har problemer med sin kæreste. (Polfoto)
2 af 2 Det er angiveligt i forbindelse med denne Oscar-optræden for Neil Patrick Harris (øverst, red.), at Sonny Fredie-Pedersen skulle have haft en affære med stjernen.