Bendtner og baronessen - er de sammen igen?

Nicklas Bendtner antyder, at forholdet til Caroline Fleming ikke er helt slut. - Vi har to børn, som går i skole, siger han blandt andet

Caroline Fleming og landsholdsspilleren er ikke færdige med hinanden, antyder landsholdsspilleren. (Foto: All Over)
Caroline Fleming og landsholdsspilleren er ikke færdige med hinanden, antyder landsholdsspilleren. (Foto: All Over)

De var ubetinget Danmarks hotteste par, da de fandt sammen - fodboldspilleren Nicklas Bendtner og tv-baronessen Caroline Fleming!

Men de seneste måneder har der været vedvarende rygter om, at forholdet mellem den 23-årige bolddreng og den 13 år ældre baronesse knirker gevaldigt - Arsenal-spilleren er endda set i byen med en ny hot kvinde.

LÆS OGSÅ: Bendtner i byen med ny blondine

I begyndelsen af februar skrev den engelske avis The Sun, at parret var gået fra hinanden - kun få uger efter de var blevet forældre til en lille dreng.

LÆS OGSÅ: Avis: Slut mellem Bendtner og baronessen

Tid med familien
Indtil nu har hverken Nicklas Bendtner eller Caroline Fleming ønsket at kommentere bruddet, men i et interview med Ekstra Bladet sår landsholdsspilleren nu tvivl om, hvor skidt det står til mellem dem. Faktisk overvejer Bendtner at droppe sommerens EM for U21-landshold på hjemmebane i Danmark, for at være sammen med sin familie.

- Jeg skal gøre op med mig selv, om jeg vil give afkald på en måneds kvalitetstid med min familie og i stedet nøjes med en langt kortere ferie.

En søn og to skolebørn
- I forvejen ser jeg ikke min søn særlig meget. Derudover har vi to børn, som går i skole. Og de kan ikke bare rejse til Danmark, så familien kan være sammen, siger Nicklas Bendtner.

De to skolebørn, landsholdsspilleren hentyder til, er Caroline Flemings børn fra ægteskabet med den stenrige englænder, Rory Fleming.

Det er godt halvandet år siden, at Bendtner og baronessen blev kærester, og siden er det gået stærkt for parret, der er flyttet sammen og altså i december blev forældre til en lille søn.

LÆS OGSÅ: Sådan sælges Bendtners lejlighed

LÆS OGSÅ: Bendtner har fået en søn

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen