Mascha tapede sit eksplosive frontparti

Mascha Vangs vilde kjole var en del af en udspekuleret plan. Nu afslører hun detaljerne

Mascha Vang - nu med tape. (Foto: Anthon Unger)
Mascha Vang - nu med tape. (Foto: Anthon Unger)

I sidste uge dukkede Mascha Vang op til Zulu Awards iført en kjole, der kunne fremkalde fråde i mundvigen hos selv de mest frigide kameramænd.

LÆS OGSÅ: Mascha viste bryster på den røde løber

Nu afslører blondinden, at kjolen var en del af en udspekuleret strategi.

- Jeg måtte finde noget, der ikke nødvendigvis viste min mest buttede side, men noget der fjernede fokus fra det. Babser. Nemmere bliver det ikke!, skriver Mascha på sin blog på Starlounge.

Den kække babe har tidligere fortalt, at hun har taget syv kilo på, og hun frygtede derfor, at de ekstra kilo ville stjæle al opmærksomheden.

Eksplosivt frontparti
Til sin egen store overraskelse havde kjolen en langt mere effektiv effekt end først påregnet.

- Jeg blev selv ganske imponeret og næsten bange, for mit eksplosive frontparti, da jeg så billederne. Hold da op, sådan ser de altså ikke ud i en pyjamas! Men okay, til den pris skal de sgu også vises, og hvis der er nogen, der ikke har set dem endnu – så er det vist på tide!

I 2009 fik Mascha Vang indlagt 335 milliliter silikone i hver af sine struttende fordele. Ekstra Bladet var med til operationen på klinikken i Malmø, og reportagen kan læses her.

Mystiske dibbi-dutter
Torsdag eftermiddag stod den 31-årige babe hjemme foran spejlet, klar til at fremvise sine eksplosive ynder til den samlede danske presse, på Zulu Awards røde løber, i en fuldstændig gennemsigtig kjole. En kjole der fik hendes kæreste Nicolas Kiesa op på dupperne.

- Det skal lige siges, at der er enorm forskel på at stå i dunkel belysning i sit eget hjem, og så på at blive gennemflashet på den røde løber. Den havde Nicolas naturligvis set komme, så han insisterede på, jeg dækkede mig lidt mere til. Eller han tvang mig!, skriver Mascha.

Resultatet blev, som Mascha selv beskriver det, lidt mystisk. Pressen fik som planlagt fuldt udsyn til dyre svenske fortrin, men der manglede noget.

- Hvis det ser lidt mystisk ud på billederne, så er det fordi, jeg dækkede dibbi-dutterne med hudfarvet tape. Ja, tænk, at jeg faktisk havde sådan noget i gemmerne.

LÆS OGSÅ: Mascha viser bagdelen frem

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen