Bettina Aller har født tvillinger

Bettina Aller har i en alder af 48 år født to sunde drengebørn, og både moder og børn har det rigtig godt

- Det er rigtigt, at jeg har født, siger Bettina Aller til ekstrabladet.dk

Og det var en glad og lykkelig nybagt mor, som ekstrabladet.dk talte med få timer efter, at hendes to tvillingedrenge var kommet til verden tidlig mandag morgen på Gentofte Hospital.

- Vi er bare så glade, og fødslen gik rigtig godt, siger Bettina Aller, der fik de to guldklumper sammen med manden Jean Gabriel. Den 48-årige nybagte mor har i forvejen børnene Christopher og Emily fra sit første ægteskab.

Stolt far hjalp til
Den nybagte og stolte far var med til fødslen af de to små drenge, hvor han var en stor støtte for sin kone.

- Han tog det så bravt, og han var til stor hjælp for mig. Han holdt mig både i hånden og var med til at holde mine ben, siger den glade mor, der nu har nok at se til med to små børn, der skal ammes og skiftes.

Fødte naturligt
Fødslen af de to tvillingebørn gik godt, og der gik en lille halv time mellem de to fødsler. Helt præcist kom den første dreng til verden 06.07 og lillebror fulgte efter klokken 06.30.

- Jeg fødte naturligt og selve fødslen gik rigtig godt, siger den glade mor, der blev gravid med tvillinger ved hjælp af hormon behandling.

Hvad skal de hedde?
Moder og de små poder ligger stadig på hospitalet, men Bettina Aller regner med at være hjemme i løbet af ugen. Og så er der bare tilbage og høre, hvad de to små skal hedde.

- Vi har endnu ikke fundet nogle navne, vi vil gerne have dem med hjem og lære dem bedre at kende, før de får navne siger Bettina Aller.

Ved siden af familielivet har Bettina Aller sit medie-imperium, og en stor portion eventyrlyst, og hun har blandt andet været på seks nordpolsekspeditioner, fire alene og to med sin ægtefælle Jean Gabriel.

1 af 2 
2 af 2 

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen