Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Maria Bjørnson smider kludene i sex-klub

Penis-Michaels kone er snart frækkere end sin mand

Der er SM-undertoner i billedet af Maria Bjørnson, som her optræder første og sidste gang så nøgen. (Foto: Pelican Picture/TM)
Der er SM-undertoner i billedet af Maria Bjørnson, som her optræder første og sidste gang så nøgen. (Foto: Pelican Picture/TM)

Hvor gemalen Michael Monet ’nøjedes med’ at sende fotos af sine intime dele, går Maria Bjørnson nu hele vejen.

I mandebladet tm (tidens mand) løfter den 36-årige sangerinde sløret for, hvad ægtemanden til de flestes overraskelse øjensynlig ikke havde helt nok i.

For på trods af fruens ynder har Michael nemlig flere gange været på frække afveje og undervejs erhvervet sig tilnavnet Penis-Michael, da han sendte sms’er med fotos af sit lem til en kvinde, der slet ikke havde bedt om det.

- Jeg har ingen som helst problemer med at vise mig uden tøj på, fortæller Maria Bjørnson i tm, hvor hun folder sig ud over otte sider med en række kropsafslørende glamourfotos under overskriften: Så smukt bor hendes stemme.

LÆS OGSÅ: Maria: Jeg gav ikke Michael sex nok!

Tilbage hos Penis-Michael
Maria Bjørnson har efter en periode i egen lejlighed, for at få ro og tænke tingene godt og grundigt igennem, nu valgt at flytte tilbage til ægtemanden i huset i Hørsholm. Parret har fundet ud af, at de under ingen omstændigheder kan undvære hinanden ret længe ad gangen.

- Hvis ægteskabet for alvor knager, så kan jeg klart anbefale, at man for en periode flytter hver for sig. For at få luft og tænke tingene igennem. Efter nogen tid finder man helt automatisk ud af, om det er godt eller dårligt at være skilt på den måde, siger Maria Bjørnson, der på trods af den ægteskabelige turbulens har haft overskud til at skrive tekst og musik til et nyt solo-album, som hun meget belejligt kalder ’Naked’.

LÆS OGSÅ: Pornomodel: Bjørnson ville have sex med mig

Står inde for billederne
Hun er utrolig glad og stolt over de afklædte billeder, der nu er blevet skudt af hende.

- Så længe jeg 110 procent kan stå inde for resultatet, både hvad angår billederne og mit nye album, så rører det mig altså ikke specielt meget, hvad folk siger eller tænker.

- Jeg har aldrig været bange for at stå ved den, jeg nu engang er, erklærer den debuterende nøgenmodel.

Maria afslører samtidig, at den afklædte seance i mandebladet tm, der blev til i sexklubben SwingLand i Ishøj, er lige til grænsen, men altså ikke over.

Til gengæld er det både første og sidste gang, at danskerne kommer til at opleve Maria Bjørnson SÅ ’naked’, fastslår hun overfor Ekstra Bladet.

1 af 3 - Jeg har ingen problemer med at vise mig uden tøj, siger Maria Bjørnson. (Foto: Pelican Picture/TM)
2 af 3 Sådan kan man også lancere et album. Maria Bjørnson kommer med en soloplade kaldet 'Naked', som vel er meget passende for denne forside. (Foto: Pelican Picture/TM)
3 af 3 Der er SM-undertoner i billedet af Maria Bjørnson, som her optræder første og sidste gang så nøgen. (Foto: Pelican Picture/TM)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen