Fetterlein: - Jeg var afhængig af ludere og coke

Den tidligere tennisstjerne fortæller om sit vilde liv i selvbiografien 'Forført'

Frederik Fetterlein er kendt for at feste. Her er han i natklubben V. I. P. Room under filmfestivalen i Cannes i 2008. (Foto: Ekstra Bladet)
Frederik Fetterlein er kendt for at feste. Her er han i natklubben V. I. P. Room under filmfestivalen i Cannes i 2008. (Foto: Ekstra Bladet)

Den tidligere tennisstjerne, Frederik Fetterlein, 40, der igen er sammen med sin kæreste Charlotte Damberg, afslører i sin kommende selvbiografi 'Forført', at han var afhængig af en tilværelse med fest, damer, stoffer og ludere, da han stoppede karrieren som tennisspiller.

- Livet var crazy, umiddelbart efter at jeg havde stoppet karrieren i 2004. Uge efter uge festede jeg over hele verden med ludere og stoffer. Jeg havde ikke noget arbejde og skulle finde ud af, hvad jeg ville. Jeg var enormt rastløs og hele tiden bange for, at jeg gik glip af en fed fest, afslører Frederik Fetterlein .

LÆS OGSÅ: Fetterlein og kæresten sammen igen

- Men samtidig havde jeg masser af penge fra min karriere, investerede og tjente gode penge og omgav mig med nogle af verdens rigeste i Monaco, hvor jeg boede.

Træt og udbombet
- Ofte festede jeg fra onsdag og resten af ugen og hele weekenden. Jeg skulle jo ikke op om morgenen. Men når jeg ser tilbage, var jeg rigtig, rigtig træt og udbombet og så forfærdelig ud. Jeg var både usoigneret og spiste ikke ordentligt.

Det var også i den periode, at jeg fik mavesår, fortæller en ærlig Fetterlein .

I bogen afslører den tidligere tennisspiller en episode, hvor han stod i Københavns Lufthavn med billetten i hånden - klar til at flyve til Miami - da en af hans venner ringede fra London og spurgte, om han ikke kom, fordi der var en vild fest i gang.

- Jeg rev billetten i stykker og bookede en billet til London i stedet og tjekkede ind på Lanesborough Hotel i min sædvanlige suite til 3000 pund. Rummet blev ret hurtigt fyldt af drinks, stoffer og ludere, og festen var i gang.

Jeg husker tydeligt, at vi gav den ene 500 pund-seddel efter den anden til pigerne, som dansede på værelset, fortæller Frederik Fetterlein i bogen.

LÆS OGSÅ: Trøste-tilbud til Fetterlein

Skør i knolden
I mange år boede Fetterlein nærmest på det fine gamle hotel ved Hyde Park og havde i en periode også folkeregisteradresse der. Ekstra Bladet fik forleden en drink med Frederik Fetterlein på hotellet, og han blev modtaget som en konge af de ansatte, da han ankom.

- Hvad er det for stoffer, du har taget?

- Coke. Tingene lå jo og flød. Det var en livsstil med coke. Det var det, folk tog. Ellers kan man heller ikke leve, som vi gjorde, med fest mange dage i træk. Men jeg kunne ikke klare det i længden. Jeg blev syg, så syner og troede, at jeg kunne flyve. Jeg blev helt skør i knolden, når jeg tog kokain, så det er jeg heldigvis stoppet med for længst. Jeg vil hellere have alkohol.

- Hvorfor har du kaldt din bog 'Forført'?

- Jeg synes, titlen dækker det hele. Jeg er blevet forført i Monaco til at bruge for mange penge. Og så har jeg selv været med til at forføre masser af piger. Jeg har været utro mod mine to tidligere koner, Tereza Maxová og Saseline. Jeg var simpelt hen afhængig af det liv.

- Er du ikke stadig sådan?

- Nej, slet ikke. Jeg lever meget mere stille og roligt nu.

- Hvad tror du din nuværende kæreste siger, når hun læser bogen?

- Der er ikke noget, der kommer bag på hende. Jeg har fortalt det hele til hende og de seks-syv mennesker, der har krav på at få at vide, hvordan jeg levede i de år, siger Frederik Fetterlein .

Biografen udkommer i løbet af foråret på People's Press.

1 af 2 Når man er omgivet af smukke kvinder, kan det være svært at holde fingrene for sig selv. (Foto: Ekstra Bladet)
2 af 2 Frederik Fetterlein er kendt for at feste. Her er han i natklubben V. I. P. Room under filmfestivalen i Cannes i 2008. (Foto: Ekstra Bladet)