Sascha Dupont hemmeligt gift

Den 35-årige danske musiker har i al hemmelighed sagt ja til sin amerikanske kæreste i Las Vegas

Sascha Dupont har fået endnu et efternavn, efter hun er blevet gift med kæresten Bryan Conner. Nu hedder hun således Sascha Dupont Conner. (Foto: Facebook)
Sascha Dupont har fået endnu et efternavn, efter hun er blevet gift med kæresten Bryan Conner. Nu hedder hun således Sascha Dupont Conner. (Foto: Facebook)

Det var 'sindssygt romantisk', da Sascha Dupont og hendes kæreste Bryan Conner blev gift i Las Vegas' berømte The Little White Wedding Chapel.

Det siger den nygifte og forelskede danske musiker til MSN Starlounge.

- Det var HELT som jeg havde forestillet mig, hvis jeg da havde forestillet mig noget. Vegas er jo uforudsigelig. Det super-romantisk, men også vidunderligt cheesy, fortæller Sascha, der nu ifølge sin Facebook hedder Sascha Dupont Conner.

De eneste mennesker i verden
De to har dannet par siden foråret. Og selvom husbonden allerede har mødt Saschas familie og venner i Danmark, så var brylluppet hemmeligt og kun for de to.

- Det var sindssygt romantisk. For man føler jo som om, at man er de eneste to mennesker i verden, når man står der, siger Sascha.

Familie og venner går dog ikke helt glip af festlighederne. Parret regner nemlig med at gentage ægteskabsløfterne i løbet af foråret eller sommeren.

LÆS OGSÅ: Sascha Dupont smaskforelsket

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen