Se Hollywood-frue som side 9-pige

Nu er det slået fast med syvtommer søm - Hollywood-fruen Simone Levin er 46 år gammel - ekstrabladet.dk kan nemlig her vise Simone Levin som side 9-pige i 1980, hvor hun kun var 16 år gammel

Simone Levin har selv påstået, at hun er i begyndelsen af 30' erne. Men så ville hun altså kun have været to år gammel på det her billede fra 31. december 1980, hvor hun første gang var side 9-pige i Ekstra Bladet.(Foto: Jørgen Sperling)
Simone Levin har selv påstået, at hun er i begyndelsen af 30' erne. Men så ville hun altså kun have været to år gammel på det her billede fra 31. december 1980, hvor hun første gang var side 9-pige i Ekstra Bladet.(Foto: Jørgen Sperling)

Den danske Hollywood-frue Simone Levin er en kvinde med mange aldre. I april måned påstod hun overfor Ekstra Bladet, at hun var i starten af 30'erne. Ekstra Bladets reporter Jan Körner kunne imidlertid dengang i april måned med hjælp fra den amerikanske udgave af Krak 'White Pages' afsløre, at hun var født 1965 og i løbet af året ville fylde 45 år.

Men nu har vi fundet et gammelt side 9-billede af Simone Levin frem, hvor hun som kun 16-årig den 31. december 1980 optræder som side 9-pige i Ekstra Bladet. Og det betyder jo, at Simone Levin faktisk er 46 år gammel.

Og det er nu helt sikkert, at Simone Levin aldrig mere kan påstå, at hun er først i 30' erne. For så ville hun kun have været to år gammel på side 9-billedet fra 1980.

Hollywood-frue var side 9-pige flere gange
Her til aften fik ekstrabladet.dk fat i Simone på mobilen i Hollywood.

- Vi har fundet frem til et smukt billede, hvor du som 16-årig er side 9-pige i Ekstra Bladet den 31. december 1980 - Hvordan var det for dig at være side 9-pige dengang?

- Hold da kæft mand. Tror du, at jeg kan huske det.

- Ja det ved jeg ikke. Det er jo mange år siden.

- Jeg har jo været side 9-pige flere gange. Men det var nok min første gang. Men jeg husker det som en sjov oplevelse, fordi fotografen var så sød og dygtig. Og han fik mig til at føle mig godt tilpas. Jeg kan også huske, at jeg stod med en flaske champagne i hånden, fortæller Simone.

En kvinde med mange aldre
Billedet er jo taget den 31. december 1980, da du var 16 år gammel. Det betyder jo, at du i virkeligheden er 46 år. Vi har ellers tidligere skrevet, at du kun er 45 år?

- Ja, men der er skrevet meget forskelligt, at jeg er 41 år og 44 år. Jeg har mange aldre. Jeg har jo bedt folk om ikke at skrive om min alder. Jeg sidder jo her i Hollywood og folk tror, at jeg er i begyndelsen af 30' erne. Og hvis det kommer ud, at jeg er ældre, så er min karriere fuldstændigt færdig. Så kan jeg ikke få nogle roller.

I to film med Nicolas Cage

- Hvordan går det med dine roller i diverse Hollywood--film?

I foråret i april måned indspillede jeg en lille rolle i filmen 'Drive Angry', hvor Nicolas Cage spiller hovedrollen. Jeg filmede i tre uger i staten Louisiana. Efter det arbejdede jeg så igen i Louisiana med den store filminstruktør Joel Schumacher i filmen 'Trespass' med Nicole Kidman og Nicolas Cage, siger Simone og tilføjer:

- I 'Trespass' er jeg med i filmens åbningsscene som en stripper, der danser pole-dancing. Det var meget krævende, og jeg måtte tage timer i den svære stripper-dans for at lære det ordentligt, siger Simone.

1 af 4 Hollywood-fruen Simone Levin behøves ikke at lyve om sin egen alder. Hun er en meget køn kvinde på 46 år.(Foto: Ekstra Bladet)
2 af 4 Og her er der så dømt ægte glas og galla-stemning. En Hollywood-frue med stil.(Foto: Gudmund Thai/TV3)
3 af 4 
4 af 4 Simone Levin har selv påstået, at hun er i begyndelsen af 30' erne. Men så ville hun altså kun have været to år gammel på det her billede fra 31. december 1980, hvor hun første gang var side 9-pige i Ekstra Bladet.(Foto: Jørgen Sperling)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen