Christian foragtede Jannis familie

I starten udløste Christians syn på Jannis familie nærmest en pinlig latterliggørelse af forældrene

Christian Kjær var ikke vild med sin svigerfamilie. (Foto: Thomas Sjørup)
Christian Kjær var ikke vild med sin svigerfamilie. (Foto: Thomas Sjørup)

Det er ikke nogen hemmelighed, at Christian Kjær, 67, aldrig har sat Jannis familie højt, og det kan have haft indflydelse på hendes overvejelser om en skilsmisse.

I starten udløste Christians syn på familien nærmest en pinlig latterliggørelse af forældrene og ikke mindst af Jannis bror, Leif Brodersen.

Jannis forældre, Yvonne Isager og telefonmontør Werner H. Isager, havde på et tidspunkt fået en fin stor Hellerup-villa af deres rige datter, men da Kjær kom til, blev de pludselig smidt ud og gik i flyverskjul i en lille lejlighed i Søborg.

Senere blev forholdene dog nogenlunde normaliseret, så Jannis forældre kunne få lov at se deres børnebørn, Michala og Christopher. Men det blev nu aldrig Yvonne og Werner, man så i skudlinjen til festerne på Sandbjerggaard.

Jannis mor døde 79 år gammel i 2007, året før Janni traf sin endelige skilsmissebeslutning. Hun blev begravet i dybeste stilhed efter at have tilbragt en længere tid på plejehjem. Hun nåede dog forinden at blive berømmet i sin svigersøns valgudsendelse i tv op til kommunalvalget:

’Kære svigermor’
- Jeg har selv en svigermor, der lider af demens, proklamerede Kjær i illustrationen af sit sociale engagement.

Da Yvonne Isager døde, blev det såmænd oven i købet til ’kære svigermor’ i dødsannoncen, hvor også Christian skrev under på, at ’vi vil alle savne dig’.

Hvad den nu 86-årige Werner Isager sagde, da Janni fortalte, at hun skulle skilles, er uvist. Men han har næppe været imod.

Christian præsenterede sin nye svigermor, Robi, på Sandbjerggaard ved en surprisefest for Susan Astani, da hun i juli fyldte 40. Robi er flyttet til Danmark fra Spanien for at bistå sin datter i hendes nye liv.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen