Bendtner har fået en søn

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og TV-baronessen Caroline Fleming fik i eftermiddags en velskabt søn på en fødeklinik i London

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og TV-baronessen Caroline Fleming er super lykkelige. Idag fik de nemlig en søn, der blev født med kejsersnit på en fødeklinik i London.(Foto: Anthon Unger)
Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og TV-baronessen Caroline Fleming er super lykkelige. Idag fik de nemlig en søn, der blev født med kejsersnit på en fødeklinik i London.(Foto: Anthon Unger)

Den 35-årige TV-baronesse Caroline Fleming var både udmattet efter kejsersnittet og ør af lykke, da hun lå med sit og fodboldstjernen Nicklas Bendtners første fælles barn i armene på en eksklusiv fødeklinik i London. Det skriver ugebladet Her & Nu. Fødslen fandt som planlagt sted i dag. Og i løbet af eftermiddagen ringede Carolines søster Louise til den lille Bendtners bedsteforældre på Valdemars Slot på Tåsinge med den glade nyhed.

Læs historien om fødslen af lille Bendtner i ugebladet Her & Nu

- Ja, jeg er blevet mormor igen, og det er pragtfuldt, jublede lensgrevinde Molise Iuel-Brockdorff, da babyen kun var få minutter gammel. Barnets stolte far var så optaget af at pusle om sin nyfødte dreng, at han havde overladt det til Carolines søster at viderebringe nyheden til familien. Babyen var på det tidspunkt så ny, at mål og vægt ikke var oplyst.

– Men det er som ventet en dreng, og det vigtigste er, at alt er gået godt, og at barnet er velskabt, sagde den glade mormor til Her & Nu.

Om fødslen af den lille Bendtner igen får store Bendtner på bænken på lørdag i kampen mellem Arsenal og Stoke er uvist. Men der er ingen tvivl om, at store Bendtner er meget begejstret for lille Bendtner.

Arsenal-spilleren, der fylder 23 år i januar, er vildt begejstret for Carolines to børn, som hun har sammen med milliardæren Rory Fleming. Parret er endnu ikke officielt skilt, men Nicklas Bendtner og Caroline Fleming har de seneste måneder boet sammen, og den unge fodboldspiller har længe været ved at revne af stolthed over, at han skulle være far til en lille ny Bendtner.

1 af 2 Store Bendtner kysser her på sin smukke TV-baronesse.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og TV-baronessen Caroline Fleming er super lykkelige. Idag fik de nemlig en søn, der blev født med kejsersnit på en fødeklinik i London.(Foto: Anthon Unger)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen