Caroline Fleming får ikke en krone

Bendtners mange penge kan sætte en stopper for pengestrømmen fra Rory Fleming

Bendtners mange penge kan indirekte komme til at koste Caroline en formue. (Foto: Anthon Unger)
Bendtners mange penge kan indirekte komme til at koste Caroline en formue. (Foto: Anthon Unger)

Det vilde trekantsdrama mellem Caroline Fleming, Nicklas Bendtner og milliardæren Rory Fleming vil tilsyneladende ingen ende tage, og nu er der kommet endnu et skår i glæden.

For tv-baronessen Caroline Fleming kan være på vej til at gøre sin endnu ikke gennemførte skilsmisse fra eks-manden Rory Fleming endnu sværere.

Hele missæren bunder, i at Caroline om kort tid er sat til at føde sit og landsholdsspilleren Nicklas Bendtners første barn, skriver B.T.

LÆS OGSÅ: Rod i Caroline Flemings skilsmissepapirer

Bremser pengestrøm
Multimillionæren Rory fra den stenrige Fleming-klan er nemlig på grund af graviditeten i sin gode ret til at bremse for pengestrømmen til Caroline Fleming.

Og derfor kan den celebre skilsmisse, der i flere britiske og danske medier er blevet skudt til at være mellem to og tre milliarder værd, i sidste ende ligge tæt på et stor nul.

Det fortæller to britiske eksperter i skilsmisselovgivning, som B.T. har talt med.

- Hvis baronesse Fleming er samlevende med fodboldspilleren, og hun ydermere skal føde hans barn, så vil der ifølge tolkningen af engelsk og walisisk familielovgivning være øgede forventninger til, at hun ikke søger sin tidligere mand om økonomisk støtte, siger partner David Allison fra familieadvokaterne Family Law in Partnership i London til B.T.

Manglende skilsmisse en hæmsko
David Allison fremhæver, at den manglende stadfæstelse af skilsmissen med Rory Fleming kan koste hende dyrt

- Og det er med stor sandsynlighed det, som Rory Fleming lige nu gør et stort nummer ud af. Særligt hvis fodboldspilleren er velhavende - hvilket jeg kun kan formode at han er - vil det blive betragtet som høst acceptabelt, at det er den nuværende mand og far til barnet, der bistår sin samlever økonomisk - ikke den tidligere ægtemand, siger David Allison.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen