Caroline Fleming: Hellere rig og glad end fattig og sur

Tv-baronessen Caroline Fleming springer ud som Ole Henriksen - bare med bryster

Caroline Fleming har tidligere udgivet bøgerne 'Baronessen går i køkkenet' og 'Baronessens sunde fastfood'. (Foto: Rumle Skafte)
Caroline Fleming har tidligere udgivet bøgerne 'Baronessen går i køkkenet' og 'Baronessens sunde fastfood'. (Foto: Rumle Skafte)

Hun har det hele. En eftertragtet kæreste, masser af penge, et udsædvanligt smukt ydre og adgang til de kongelige gemakker.

Den jublende lykkelige tv-baronesse springer nu ud som Ole Henriksen med bryster. Den kvindelige udgave af cremekongen, Caroline Flemning, er så sprudlende glad og overenergisk, at hun er nødt til at dele det med resten af Danmark.

Den blonde slotsejer deler ud af sine positive tanker i en ny bog, der meget belejligt rammer de danske boghandlere lige op til jul.

Tænker positivt
I bogen fortæller den højgravide energibombe, der ikke er bange for at iføre sig en matchende gummihandske og gøre rent, at hun har taget en beslutning om at tænke positivt.

Så hvad end det handler om at skure lokummer eller gå til middag med de kongelige, så er de negative tanker bandlyst i Caroline Fleming kønne hoved.

Sådan finder du glæden
'Lykkelig nu' hedder tv-baronessens tredje bog, der kommer med ret konkrete forslag til, hvordan man bliver gladere og mere taknemmelig for livet og i det hele taget finder glæde i hverdagen.

Ifølge Caroline Fleming den bedste opskrift på et bedre og gladere liv, at man hver dag skal give sig tid til at tænke over følgende: Tre mål, man har nået. Tre ting, man har gjort for andre. Og tre ting, der har gjort en glad.

'Lykkelig nu' udkommer den 20. december - inden den tid er ejeren Valdemar Slot formentlig nedkommet med sit tredje barn, der som bekendt har landsholdsspilleren Nicklas Bendtner som far.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen