Klovnfilm-skuespiller voldtaget i tre timer

Den 24-årige Helene-Marie Blixt kendt som den nøgne, storbarmede tatoskønhed fra Casper Christensens Klovn-plakat blev voldtaget af norsk sex-forbryder - sagen er stadig uopklaret

Helene-Marie Blixt har tidligere arbejdet som stripper. Nu tjener hun, der har en rolle i den kommende Klovn-film, sine penge som prostitueret. (Foto: Tycho Gregers)
Helene-Marie Blixt har tidligere arbejdet som stripper. Nu tjener hun, der har en rolle i den kommende Klovn-film, sine penge som prostitueret. (Foto: Tycho Gregers)

End ikke en grov og fuldbyrdet voldtægt kunne standse Helene-Marie Blixt med at sælge sig selv.

Den 24-årige kvinde er kendt som den nøgne, storbarmede tatoskønhed fra Casper Christensens Klovn-plakat.

Tidligere er hun stået frem i Ekstra Bladet, hvor hun forklarede om sit arbejde som prostitueret. Men sex har for hende ikke kun været ren fornøjelse eller adgang til hurtige penge – sidste år blev hun udsat for et meget voldsomt sexoverfald.

Ved 05-tiden onsdag den 29. juli 2009 blev døren til hendes daværende lejlighed i Nyhavn sparket ind, og en norsk-talende mand holdt hende indespærret og voldtog hende over et tre timer langt forløb.

Ændret verdenssyn
For Helene betød oplevelsen et knæk i hendes normalt store selvtillid.

– Jeg havde altid troet på det bedste i mennesker, og jeg havde altid set livet som en gave. Men da døren blev sparket ind, blev mit verdenssyn ændret, for nu havde jeg oplevet ondskab på min egen krop, fortæller Helene og fortsætter:

– Han truede med at slå mig ihjel, hvis jeg gjorde modstand, så jeg turde ikke kæmpe imod.

Efter de tre timer ville voldtægtsmanden have Helene med hen for møde nogle af hans venner, hun fulgte med, da hun ville ud blandt andre mennesker, som kunne hjælpe.

Det lykkedes hende at vriste sig fri af hans greb og flygte ned på værtshuset Hong Kong i Nyhavn og alarmere politiet.

Aldrig fanget
Oplevelsen var chokerende, men Helene var hurtigt tilbage i sex-branchen.

– Jeg var tilbage på bordellet et par uger efter voldtægten, men episoden har gjort, at jeg ikke længere vil have fulde kunder eller have SM-sex, hvor manden dominerer mig. Jeg kan heller ikke lide at gå alene på gaden i mørke, men jeg har snakket med en psykolog og har det meget bedre nu.

Voldtægtsmanden flygtede og er aldrig blevet fundet, selv om han tidligere på aftenen var blevet foreviget af flere overvågningskameraer.

Robert Jensen, vagtleder på Station City, siger, at er sagen henlagt, men vil blive genoptaget, hvis der kommer nye spor.

1 af 3 Helene-Marie ligger godt med benene placeret op ad Casper Christensens hoved. (Foto: Nordisk Film)
2 af 3 Helene-Marie Blixt skal helt sikkert nok blive godt blikfang i den kommende Klovn-film, hvor hun skal 'lege' med Casper Christensen og Frank Hvam.(Foto: Tycho Gregers)
3 af 3 Helene-Marie Blixt har tidligere arbejdet som stripper. Nu tjener hun, der har en rolle i den kommende Klovn-film, sine penge som prostitueret. (Foto: Tycho Gregers)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen