Fetterlein afslører alt

Utroskab, enormt pengeforbrug og historier om de kendte - der bliver ikke sparet på de saftige detaljer i Frederik Fetterleins nye bog

Frederik Fetterlein vil ikke være i landet, når bogen udkommer. (Foto: Gregers Tycho)
Frederik Fetterlein vil ikke være i landet, når bogen udkommer. (Foto: Gregers Tycho)

Frederik Fetterleins selvbiografi, som han laver sammen med TV2-journalisten Camilla Nørgaard, udkommer på People's Press lige op til hans bryllup med kæresten Charlotte Damberg 12. februar næste år.

Brylluppet kommer til at stå i Jylland. Men selv om indbydelserne er begyndt at blive sendt ud, så ligger stedet endnu ikke fast.

- Der forhandles stadig om, hvor det skal holdes, siger Fetterlein.

Men det bliver ikke i Varde, hvor Charlotte kommer fra. Sidste weekend var Frederik for første gang med Charlotte i Jylland, hvor han blev præsenteret for hele hendes familie, da hendes farmor havde fødselsdag.

Frederiks vilde liv
- Jeg har forrygende travlt for tiden med min bog, modelarbejde og kampagner, siger Fetterlein, da flash! møder ham på Café À Porta på Kongens Nytorv i København. Der hænger hans lillebror Christian også ud, og Flemming Østergaard kommer også lige forbi og hilser, mens Frederik drikker en kaffe med huen trukket godt ned om ørene.

- Jeg har lige skudt en kampagne for telefonselskabet ’Time to Call’, og arbejdet med min bog kræver meget.

I bogen følger journalisten Camilla Nørgaard Frederik Fetterlein rundt i Monaco og London. Hun taler med Fetterleins ekskoner og venner og følger ham, når han hænger ud med fodboldspillere fra fodboldklubben Chelsea og milliardær-vennerne i Monaco.

- Bogen bliver meget sjovere, når andre også udtaler sig om mig.

- Der kommer masser af afsløringer, og jeg skal nok ikke lige være i landet, når bogen udkommer, siger Frederik Fetterlein.

Aftalerne i sportens verden
- Jeg fortæller mange ting fra sportens verden, men mest om mig selv. Folk aner ikke hvad, der foregår. Mange tror, at jeg er den eneste, der har teet sig. Men jeg er i hvert fald ikke en af de værste. Jeg slagter ikke nogen, men folk ved godt, hvem det drejer sig om, når jeg skriver. Jeg fortæller om aftalerne i sportens verden og om kærester og elskerinder.

- Sagen om Tiger Woods kom ikke bag på mig. Det havde jeg vidst længe, fordi jeg har nogle venner i Las Vegas, som han har kimet ned for at få dem til at skaffe piger. Sådan er det for rigtig mange af hans kaliber. Engang jeg sad på en restaurant i Madrid, kom David Beckham ind. Pigerne nærmest hoppede på ham og stak visitkort ned i hans lomme, siger Frederik.

- Har du haft det på samme måde?

- Nej, slet ikke. Selvfølgelig har jeg fået tilbud. Men jeg er jo ikke kendt som dem. Men når jeg er ude med nogle af Chelsea-drengene, som jeg er gode venner med i London, kan jeg jo se, hvor sindssygt det er for dem – hvordan pigerne teer sig.

Sandt og falsk
- Jo, der kommer masser af saftige afsløringer. Og i bogen fortæller jeg også om, hvad der er sandt og falsk omkring mine egne kvinder og utroskab. Der var jo masser af drama, da jeg var sammen med Saseline. Nu får læserne sandheden.

- Er der navne, man kender?

- Ja. Der er masser af navne. Og nu vil jeg have den rigtige historie ud. Ellers er der heller ingen grund til at lave bogen, siger Frederik Fetterlein, der også gennem flere år dannede par med erhvervspsykolog Sarah Zobel Kølpin, og sammen med hende var han en del af jetsettet i Whiskybæltet.

- Fortæller du også om livet i de københavnske high society-kredse?

- Ja, om hele lortet!

- Også om coke?

- Ja, det hele. Jeg har ikke selv taget det, men jeg er kommet i miljøet. I Danmark bliver jeg ikke tilbudt det så ofte mere, men i England er det nærmest lige så almindeligt som at tage en kop kaffe, siger Fetterlein og tømmer kaffeglasset.


1 af 2 Frederik Fetterlein og Charlotte Damberg har planer om at slå sig ned i London. (Foto: Gregers Tycho)
2 af 2 Frederik Fetterlein vil ikke være i landet, når bogen udkommer. (Foto: Gregers Tycho)