May-Britt oplærer famlende jomfruer

Skønhedsdronningen May-Britt Trontveit Jensen giver unge mænd uden kvindeerfaring gode fif

Forestil dig, at du aldrig før har haft en kæreste eller været i seng med en kvinde. Og så skal du oplæres i kvindeuniverset af hende her.

Jo, TV2 Zulu forstår at finde de smukkeste lærerinder frem, når landets mest uerfarne mænd inden for relationer til kvinder, skal forsøge sig med det mystiske køn.

Havde aldrig dyrket sex
Den tidligere vinder af konkurrencen ’Miss Civilization of The World’, May-Britt Trontveit Jensen, blev hyret af stationen til at få sat skik på en række drenge, der alle har det til fælles, at de aldrig har haft en kæreste, mens flere af dem aldrig har dyrket sex.

– Min rolle er så at give dem selvtillid ved, at de øver sig på mig, siger 24-årige May-Britt til flash! om optagelserne.

Og forståeligt nok var ungersvendene særdeles nervøse, da hun og andre modeller troppede op i deres liv, der indtil da kun havde bestået af drengehørm.

– De var meget nervøse. Da Jackie Navarro for eksempel kom ind, løb de ud af værelset. Det blev for meget for dem. Og ham jeg skulle hjælpe, trippede og svedte og var i det hele taget meget stiv. Men jo mere de lærte os at kende, jo mere slappede de af, siger skønheden til flash!.

Kærlighed fra drengene
Også Jackie fik ’kærligheden’ at mærke fra drengene, der aldrig havde scoret en kvinde før.

– En af dem begyndte lige pludselig at tage på mig, mens vi talte. Det var meget underligt. Og det er altså ikke vejen frem i forhold til en kvinde, siger Jackie til flash!.

Der var da heller ikke nogen, der havde held til at få nedlagt hverken Jackie eller May-Britt, der er i forhold.

– Men hvorfor skulle de ikke kunne få en kæreste. Nu har de prøvet en masse grænser af, og jeg tror, de fandt ud af, at vi ikke bider, siger hun.

Skærm

Mest læste i flash!