Ines forlader Hollywoodfruerne

Ines Garcia Romero vil ikke være med i den kommende sæson af 'Danske Hollywoodfruer'. Hun mener, at programmet vil fremstille kvinder om umodne og uintelligente

Ines får nok af se til det kommende år, hvor hun skal giftes med sinTony - og i øvrigt deltage i TV3-programmet 'Til Middag Hos'. (Foto: Jim Lyngvild)
Ines får nok af se til det kommende år, hvor hun skal giftes med sinTony - og i øvrigt deltage i TV3-programmet 'Til Middag Hos'. (Foto: Jim Lyngvild)

Det var sjovt så længe det varede, men nu har Ines Garcia Romero fået nok af TV3-programmet 'Danske Hollywoodfruer'. Den danske model og bodydouble har netop meddelt TV3, at hun ikke vil medvirke i den kommende sæson.

På sin blog hos MSN Starlounge skriver Ines blandt andet:

Jeg er meget stolt over at have været med i første sæson, og forsøgte altid at være ærlig og vise hvem jeg er - både godt og mindre godt. For eksempel mit forhold til babyer. Under forhandlingerne for sæson to var jeg udsat for mange ubehagelige og uprofessionelle ting som jeg ikke vil gå i dybden med her. Men det var nok til at skabe en meget negativ og anstrengt stemning i forbindelse med showets image, og den retning det kommer til at gå i.

Udstilling af kvinder
Det er især den måde, som programmet vil fremstille kvinder på i den kommende sæson, den langbenede pige ikke vil lægge navn til.

- Det er ikke et image som viser danske kvinder, som jeg ser dem: Stærke, intelligente, uafhængige, modne og positive. Det er ikke en retning som jeg bryder mig om, eller et image der passer mig personligt, skriver hun.

Passer ikke ind
Hos TV3 bekræfter pressechef Søren Hedman, at den kommende udgave af 'Danske Hollywoodfruer' bliver uden Ines.

- Vi laver en sæson to med to af de gamle fruer og nogle nye. Vi har været meget glade for Ines, men vi føler ikke, at hun passer ind i mikset i den kommende sæson. Men hvem ved - måske vender hun tilbage i sæson tre eller fire, siger Søren Hedman til Ekstra Bladet.

Søren Hedman vil ikke fortælle, hvem ud over Ines, der er blevet sorteret fra.

- Det kan man se, når programmet får premiere i løbet af efteråret, lyder det fra pressechefen.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen