Østergaard: Skide sjovt at smide tøjet

Der var guf for de mandlige tv-seere, da Lisbeth Østergaard viste sig, som gud har skabt hende, i GO'morgen Danmark i morges

Lisbeth Østergaard som vi kender hende - nemlig påklædt. Her sammen med veninden Lisa Lents. (Foto: Mogens Flindt)
Lisbeth Østergaard som vi kender hende - nemlig påklædt. Her sammen med veninden Lisa Lents. (Foto: Mogens Flindt)

Der er i denne uge naturisttema i GO'morgen Danmark, og det fik i morges den kvindelige vært, Lisbeth Østergaard, til at vise sig frem i det rene Evakostume. I går var den 30-årige vært på besøg hos Solbakken Camping, hvor naturisterne i denne uge har holdt ferie. Og det var altså i en optagelse herfra, at den mørkhårede vært valgte at smide tøjet..

Skide sjovt
- Det kom egentlig meget naturligt, når man var i en naturistlejr. Det var nærmest befriende at komme ud af tøjet. Og så var det altså skide sjovt, siger Lisbeth Østergaard til ekstrabladet.dk. Hun kan ikke forstå, at der er så meget fokus på hele episoden.

- Jeg er lige vågnet, og så har jeg 16 ubesvarede opkald. Jeg tog jo bare tøjet af. Det var jo ikke fordi, jeg strippede for åben skærm. Man kunne jo ikke se noget, slår hun fast.

Ikke den eneste i vandet
Hun fortæller, at hun ikke var den eneste TV2-medarbejder, der hoppede i vandet.

- En kollega, som et tilrettelægger, hoppede også i. Vi stod sammen og tog vores tøj af, og så blev vi enige om at hoppe i, fortæller hun. Vovehalsen fortæller, at vandet var dejlig varmt, nok omkring de 23 grader, og at hun svømmede rundt i omkring 10 minutter.

- Min kollega kravlede op først. Jeg råbte så til ham, at jeg ville komme op et par minutter efter, så jeg ikke stod med mit hoved direkte op i hans numse, siger hun grinende.

Billeder af en nøgen Lisbeth Østergaard kan ses her.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen