Danske Heidi fester med New Yorks hotteste jetset

Topmodellen har blandt andre multimillionæren Donald Trump på vennelisten

Den sexede og smukke model har igennem adskillige år lyst verdens  catwalks op.
Den sexede og smukke model har igennem adskillige år lyst verdens catwalks op.

Da hun var teenager tjente hun en million kroner om året, mens kammeraterne stadig gik i gymnasiet.

Hun har rejst verden tynd som model, mødt et hav af kendisser og boet på de fedeste hoteller.

Nu er Heidi Albertsen blevet en fast del af New Yorks jetset.

Nogle af de bedste venner i millionbyen er Trump-familien, der har tjent milliarder på blandt andet spektakulære byggerier i metropolen.

– Jeg hænger en del ud med hans børn og børnebørn. Og når jeg er i Florida, plejer jeg at bo i hans hus i Palm Beach, siger Heidi Albertsen til flash!.

Trump har et stort hjerte
Donald Trumps hus i Florida er USA’s dyreste. Det koster mere end 600 millioner kroner og ligger direkte ud til vandet på en gigantisk grund, der huser det overdådigt store hus. Ligesom der er store pools til at svale familien, der i fire generationer har døbt den førstefødte dreng Donald.

– Jeg er meget taknemmelig for at kunne komme der. Vi plejer at svømme sammen, og han har givet mig mange gode råd gennem tiderne. Han er en god businessman. Og så har han et godt hjerte, fortæller Heidi om sit forhold til milliardæren.

Også skuespilleren Alec Baldwin er på den personlige venneliste.

– Men altså, jeg lever jo et ganske normalt liv. Mit job som model er som ethvert andet job, siger Heidi Albertsen, der anfører, at hun kun er 31 år og ikke snart 34, som WikiPedia skriver.

I 1993 blev hun ’Look of the Year’ i Miami, og en karriere som model blev skudt af sted som en champagneprop.

Personlig tragedie
Efter at være blevet drillet i folkeskolen, fordi hun var buttet og gik med bøjle, efterlod hun kammeraterne derhjemme med deres danske stile, mens hun selv drog ud i verden.

– Det første år tjente jeg 150.000 dollar (en million i datidens kroner). Efter konkurrencen meddelte jeg familien, at jeg tog til New York. Men lige så stor var nedturen, da jeg tre uger efter afrejse fik at vide, at min mor var død af et pludseligt hjertestop, siger Heidi.

Hårdt arbejde
Den danske model mener dog ikke, hun har fået alting forærende på et sølvfad på grund af sit udseende.

– Det har jo ikke været let. Jeg har skullet klatre op ad nogle bjerge. Jeg fik selvfølgelig nogle gaver og tog dem, men jeg har arbejdet hårdt. Jeg har arbejdet, siden jeg var ti år gammel, siger topmodellen.

Hun mener, at hendes specielle liv har givet hende nogle fordele i form af de usædvanlige oplevelser.

– Jeg har ben i næsen. Jeg har gravet dybe rødder, der kan stå mod en storm. Der er en styrke inden i mig, siger Heidi Albertsen, som ikke ved, om hun flytter hjem til Danmark igen.

Hvem vil også det, når man kan plaske rundt i Donald Trumps overdådige pool og spise med ved hans bord?

korner@eb.dk / Foto: Privatfoto, Lars H. Laursen/All Over

Det har jo ikke været let. Jeg har skullet klatre op ad nogle bjerge

Jeg har arbejdet, siden jeg var ti år gammel

1 af 4 Rigmanden Donald Trump er også blandt Heidis venner. Når modellen er i Florida, plejer hun at bo i hans hus i Palm Beach. Parret tager tit en svømmetur sammen. Lad os håbe, at Trumps hentehår ikke bliver vådt.
2 af 4 Heidi og Bill Clinton. 100 kroner på, at ekspræsidenten gerne ville lave ’en Monica Lewinsky’ med den danske skønhed.
3 af 4 Billedskønne Heidi Albertsens er en af Danmarks smukkeste eksportvarer. Topmodellen har i løbet af sin karriere mødt tonsvis af kendisser og kan nu prale af at være en del af New Yorks jetset.
4 af 4 Den sexede og smukke model har igennem adskillige år lyst verdens catwalks op.