Miss Danmark: Jeg var en rigtig nørd

Smukke Ena Causevic skal repræsentere de danske farver ved Miss Universe konkurrencen i Las Vegas. Men det er ikke mange år siden, at skønheden var mobbe-offer i folkeskolen

Der er bestemt ikke meget nørd over smukke Ena Sandra Causevic der er født i Danmark, men har kroatisk blod i årene. (Foto: Leif Nygaard Fotografi)
Der er bestemt ikke meget nørd over smukke Ena Sandra Causevic der er født i Danmark, men har kroatisk blod i årene. (Foto: Leif Nygaard Fotografi)

Den sjette august rejser den nykårede Miss Danmark, Ena Sandra Causevic, til Las Vegas for at repræsentere de danske farver ved den internationale Miss Universe konkurrence.

Da 20-årige Ena voksede op i Sønderborg var der dog ikke meget der tydede på, at hun en dag skulle konkurrere med andre skønheder om en af de mest prestigefyldte priser i model-verdenen:

Drillet i skolen
- Jeg har aldrig rigtig har opfattet mig selv som smuk. I skolen blev jeg drillet, fordi jeg altid sad med næsen i bøgerne og gik med briller. Jeg var en rigtig nørd og pludselig står jeg her og skal til Las Vegas. Det er en overvældende følelse, forklarer den nykårede Miss Danmark, der netop er flyttet til København for satse fuldt ud på jobbet som model hos Dream Models.

I Las Vegas kommer Ena til at møde notabiliteter som Donald Trump, der er en af de bærende kræfter bag kåringen. Skulle den danske repræsentant gå hele vejen, må hun igen pakke flyttekasserne og denne gang bliver destinationen New York. Her bliver vinderen af Miss Universe parkeret i en luksuslejlighed, hvorfra hun skal passe sine nye pligter.

Se flere billeder af smukke Ena Sandra Causevic - klik her

1 af 2 Den sjette august skal Ena forsvare de danske farver ved den internationale Miss Universe konkurrence. (Foto: Leif Nygaard Fotografi)
2 af 2 Der er bestemt ikke meget nørd over smukke Ena Sandra Causevic der er født i Danmark, men har kroatisk blod i årene. (Foto: Leif Nygaard Fotografi)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen