Go'morgen-vært er forelsket igen

Sidste år brød hun med Politikens rockanmelder efter otte år som kærester. Nu er Kamilla Walsøe forelsket igen

Kamilla Walsøe er forelsket igen. (Foto: Thomas Borberg)
Kamilla Walsøe er forelsket igen. (Foto: Thomas Borberg)

Verden er blevet lyserød igen for TV 2's Go'morgen-vært Kamilla Walsøe, efter at hun sidste år blev single efter et langt kæresteforhold.

- Jeg er nyforelsket. Jeg kan lige så godt sige det, fortæller Kamilla Walsøe i den kommende udgave af ugebladet Søndag ifølge Billed-Bladet.

Kamilla mødte sin nye kæreste i årets begyndelse. Og det var bestemt ikke noget, der var planlagt.

- Jeg havde ikke set det komme, heldigvis. Jeg lader mig bare rive med og spørger mig selv: 'Er jeg glad? Ser han den, jeg er?' Det er meget nyt for mig at give slip på den måde. Det føles stærkt livsbekræftende, siger Kamilla Walsøe.

Single efter otte år
Den 37-årige tv-værtinde blev single sidste år, da hun og Politikens rockanmelder, Erik Jensen, gik fra hinanden efter otte år som kærester.

Et brud efter så lang tid er hårdt. Og det har da også påvirket Kamilla Walsøe, der nu ser på livet på en ny måde.

- Jeg måtte tage mit liv op til revision, og jeg er nu kommet ud på den anden side som et stærkere menneske. Jeg gav mit liv et eftersyn og fik justeret et par ting, har Kamilla Walsøe tidligere sagt til Billed-Bladet.

Kamilla Walsøe, som de fleste nok kender fra tv-skærmen, forlader i øvrigt selvsamme til efteråret. Her skal hun tiltræde en ny stilling som redaktør i Nordisk Film.

TV 2 har dog tidligere oplyst, at Kamilla Walsøe vil blive brugt som vikar i værtsrollen på Go'morgen og Go'aften Danmark.