Højgravid tv-vært på Roskilde

TV-Avisens gravide vært Mette Walsted Vestergaard er i syvende måned. Hun har så nem en graviditet, at hun stadig har planer om at tage på Roskilde Festival

Mette Walsted  Vestergaard er klar til endnu en Roskilde Festival - trods kæmpemaven. (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)
Mette Walsted Vestergaard er klar til endnu en Roskilde Festival - trods kæmpemaven. (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)

Den bulende mave holder ikke tv-avisens gravide vært Mette Walsted Vestergaard væk fra årets Roskilde Festival. Selvom hun er i syvende måned og snart skal på orlov fra sin værtsrolle, så har hun ikke lyst til at undvære årets musik-kick på festivalen.

- Jeg satser faktisk på at passe min frivillig tjans på Roskilde Festival i år, som jeg plejer, siger den 37-årige Mette Walsted Vestergaard til Billed-Bladet.

Første barn
Tv-værten venter sammen med den tidligere spindoktor og nuværende politiske kommentator Michael Kristiansen sit første barn. Kristiansen, der er kendt fra tv-programmet 'Mogensen og Kristiansen' på TV2 News, har i forvejen to børn fra et tidligere ægteskab.

Parret ved, at de skal have en pige, og foreløbig kan Mette Walsted Vestergaard glæde sig over, at hun ikke har oplevet de store problemer under sin graviditet.

Ukompliceret graviditet
- Maven er begyndt at vokse, men jeg er så superheldig at have en helt ukompliceret graviditet, så jeg har ikke måttet foretage de store ændringer i min hverdag. Jeg kan heldigvis uden problemer gå på arbejde og rider stort set hver dag, beretter hun.

Tv-værten har termin til august, og selvom hun glæder sig, så har hun tidligere udtalt, at hun får svært ved at undvære sit højtelskede arbejde i nyhedernes kogepunkt.