Paradise-værts kæreste taget af politiet

En glad aften i byen endte dramatisk for Rikke Gøransson og hendes nye kæreste, der efter et mystisk toilet-besøg blev snuppet af strisserne

Rikke Gøranssons nye kæreste blev holdt tilbage af politiet på grund af mistanke om narko. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Rikke Gøranssons nye kæreste blev holdt tilbage af politiet på grund af mistanke om narko. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

En våd aften i byen i København endte ikke helt som planlagt for det nye kendispar Rikke Gøransson og Christian Fetterlein.

Sidste weekend gav parret den gas på natklubben Karel Van Mander - og Christian Fetterlein, der i øvrigt er lillebror til den tidligere tennisspiller Frederik, kammede ud på natten lidt over.

Kilder siger til Se og Hør, at Christian Fetterlein smed rundt om sig med sine drinks, og pludselig forsvandt han dinglende ud på klubbens toilet. Den opførsel fik personalet på Karel Van Mandel til at tilkalde politiet.

- Ja, det er rigtig nok, at politiet kom, men de fandt intet på mig, og jeg kunne gå igen lidt efter, siger Christian Fetterlein til ugebladet.

Han understreger samtidig, at han ikke have taget kokain, mens han var på toilettet.

- Den slags gør jeg ikke mere, siger Christian Fetterlein til Se og Hør.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen