Nazi-Jonni kan tjene på Lis Sørensen

Sangerinden Lis Sørensen har i et skørt væddeløb lovet at give Nazi-Jonni og Ruth Evensen 15.000 kroner, hvis hun begyndet at ryge igen

Nazi-Jonni kan blive 15.000 kroner rigere, hvis sangerinden Lis Sørensen begynder at ryge igen.(Foto: Thomas Borberg)
Nazi-Jonni kan blive 15.000 kroner rigere, hvis sangerinden Lis Sørensen begynder at ryge igen.(Foto: Thomas Borberg)

Nazisternes leder, Jonni Hansen, og Ruth Evensen fra frikirken Faderhuset sidder sikkert lige nu og håber på, at sangerinden Lis Sørensen begynder at ryge igen.

Sker det, kan de nemlig begge se frem til at få fingrede i en god slat af den populære sangerindes penge.

Lis Sørensen og en ven har nemlig indgået et væddemål om sangerindens rygestop. Slår det fejl, skal hun donere 15.000 kroner til Jonni og Ruth.

- Hvis det sker, er livet nærmest slut. Ens venner falder fra, og telefonen holder op med at ringe, siger sangerinden til Århus Stiftstidende.

55-årige Lis Sørensen går fredag aften på scenen i Tivoli Friheden i Århus. Og hvis hun virker pirrelig, så er det altså, fordi hun savner smøgerne.

1 af 2 Sangerinden Lis Sørensen er holdt op med at ryge. Og for at holde sig væk fra smøgerne har hun kastet sig ind i et fuldstændigt vanvittigt væddemål: Hvis hun begynder at ryge igen, skal hun give Nazi-Jonni og Ruth Evensen 15.000 kroner. Og mon ikke, at det ville gøre meget ondt på Lis Sørensen at forære netop de to mennesker så mange penge.(Foto: Jesper Stormly Hansen)
2 af 2 Nazi-Jonni kan blive 15.000 kroner rigere, hvis sangerinden Lis Sørensen begynder at ryge igen.(Foto: Thomas Borberg)