Fetterleins årelange nedtur

En ulovlig sexpille er seneste fejlslagne påfund, siden den tidligere tennisspiller stoppede ketsjer-karrieren

Frederik Fetterlein er begyndt at se en del til den 25-årige Charlotte Damberg. Ifølge den smukke blondine er ganske tilfreds med virkningerne fra Fetterleins sexpille. (Foto: Mogens Flindt)
Frederik Fetterlein er begyndt at se en del til den 25-årige Charlotte Damberg. Ifølge den smukke blondine er ganske tilfreds med virkningerne fra Fetterleins sexpille. (Foto: Mogens Flindt)

Siden Frederik Fetterlein forlod tennisbanen, har han tabt stort på det personlige og ikke mindst det økonomiske plan. Seneste fejlslag i karrieren er den potenspille som han er hyret som frontfigur for. VieVax, som pillen hedder, er nemlig indtil videre blevet erklæret ulovlig i Danmark.

Men dette er blot toppen af isbjerget. For de seneste år har virkelig ikke været sjove for tennis-pensionisten.

I 2007 var Fetterlein reklamesøjle for det konkursramte fladskærmsfirma AlfaView, der efterlod adskillige kunder med tab på 10.000 kroner eller mere. Et år senere blev han forladt af kæresten Saseline, fordi hun angiveligt var træt af, at han ikke tog nok ansvar for deres fælles søn, Sean, og aldrig var hjemme.

Sidste år blev han i retten i Monaco dømt til at betale 190.000 kroner til en urmager for to Rolex-ure.

Skandalerne fortsætter
Og i år har skandalerne åbenbart igen tænkt sig at forfølge Fetterlein.

Tidligere på året fortalte han, at den finansielle krise har kostet ham 20 millioner kroner. Siden hen blev Fetterlein så begæret konkurs af den urmager, som han skylder 190.000 kroner.

Som rosinen i pølseenden blev han i sidste måned udsat for en hård kritik fra Dansk Ejendomsmæglerforening, der er dybt forarget over, at Fetterlein render rundt og kalder sig ejendomsmægler – på trods af, at han ikke har en uddannelse – når han viser lejligheder frem i Monaco.

Frontfigur for sexpille
Men selv om kritikken og sagsanlæggene hagler ned over Fetterlein, har han ikke givet op. Det seneste projekt er som frontfigur for den udenlandske vidunderpille VieVax.

Han regnede med at tjene store penge på at lægge navn og ansigt til den danske markedsføring af den nye potenspille. Men inden pillen nåede ind over grænsen, blev den stoppet af Fødevarestyrelsen. Pillen opfattes nemlig som et kosttilskud – et kosttilskud, der ikke er godkendt i Danmark vel at mærke.

Så derfor må den fallerede tennisspiller vente med markedsføringen.

Den manglende tilladelse stopper dog heller ikke Fetterlein fra at have stor glæde af pillen. På produktets hjemmeside sagde han følgende:

'VieVax har hjulpet mig gennem de svære tider, og nu glæder jeg mig til at få lidt mere stabilitet i mit liv. VieVax vil være en stor del af det, og jeg glæder mig til at beskæftige mig med salg og markedsføring af produktet, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger, da jeg personligt er blevet en loyal forbruger af VieVax.'

Hjemmesiden har dog siden torsdag været lukket, og det har ikke været muligt for flash! at få en kommentar fra Frederik Fetterlein.

1 af 2 Frederik Fetterlein har ikke haft nogle lette år. 20 millioner kr. er gået tabt, forholdet til Saseline er forlist og flere gange er han blevet sat i forbindelse med ubetalte regninger. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Frederik Fetterlein er begyndt at se en del til den 25-årige Charlotte Damberg. Ifølge den smukke blondine er ganske tilfreds med virkningerne fra Fetterleins sexpille. (Foto: Mogens Flindt)