Dansk Miss til de danske drenge

Den britiske Miss World-organisation har bedt alle lande om at sende en smuk kvinde til at bakke op om de travle fodboldspillere i Sydafrika. Se her, hvem Danmark sender

Trine til venstre med sin modelmutter  Lisa Lents. (Foto: Anis Dhiman / Maria Lomholt)
Trine til venstre med sin modelmutter Lisa Lents. (Foto: Anis Dhiman / Maria Lomholt)

Miss Danmark World Cup 2010, 23-årige Trine, flyver søndag til Sydafrika for at støtte op om det danske landshold.

Måske er det indsprøjtningen hjemmefra, der skal til for at spillet for alvor kommer til at køre for drengene.

Det er landsholdets indsats på grønsværen i Sydafrika, der i sidste ende bestemmer, i hvor lang tid den tidligere danske Miss World deltager, 23-årige Trine Lundgaard Nielsen fra Amager skal blive i landet og støtte op om Olsen-banden og de rød/hvide farver.

Håber at møde landsholdet
For lige så snart, det danske landshold spilles ud af turneringen, er det ligeledes hjemrejsedag for Miss Danmark World Cup 2010.

- Jeg har aldrig selv spillet fodbold men kender da til spillere som Bendtner, Jon Dahl og Tomas Sørensen, og jeg håber rigtig meget på at møde landsholdet flere gange undervejs i turneringen, fortæller en storsmilende Trine, der om nogen er indbegrebet af en køn og kernedansk pige.

Det er den britiske Miss World-organisation, der har besluttet sig for at bakke op omkring VM i fodbold, og har bedt alle deltagerlande om at sende en Miss-repræsentant.

Håber Danmark går hele vejen
- Jeg deltog i Miss World for Danmark i 2005, og da jeg af Lisa Lents, den danske Miss World-direktør blev spurgt, om jeg havde lyst til at rejse til Sydafrika for at bakke op om Danmark og fodboldlandsholdet, svarede jeg selvfølgelig ja tak med det samme, fortætter Miss Danmark World Cup 2010, der ikke selv kommer i konkurrence i Sydafrika.

- Vi piger er af sted for at promovere og støtte op omkring vores respektive lande, men skal heldigvis ikke konkurrere imod hinanden.

Det lader vi drengene (landsholdene om) – og naturligvis håber jeg rigtig meget på, at Danmark ender med at gå hele vejen, så jeg først skal hjem til Danmark efter finalen den 11. juli, slutter Miss Trine, der løbende vil sende snapshots og egne små beretninger hjem til Ekstra Bladet fra de kommende oplevelser sammen med alle de andre skønne Miss-repræsentanter Sydafrika.