Endnu større bryster til Paradise-Melissa

Melissa får nu lavet sine bryster endnu større, og vil efterfølgende blive hjulpet ind i stripbranchen af stripper-Katrine fra reality-serien Singleliv

Stor, større, størst. Melissa vil under kniven igen til juni.
Stor, større, størst. Melissa vil under kniven igen til juni.

Melissa fra Paradise Hotel har en plan, og den skal føres ud i livet lige nu og her, mens hendes navn fortsat er brændende hot i medierne.

Trin et i forvandlingen går på at få opereret sine allerede pænt store bryster større til intet mindre end minimum en F-skål.

Trin to sker ved hjælp af veninden stripper-Katrine fra Singleliv, der vil tage den eksotiske skønhed under sine vinger, så Paradise-Melissa kan blive til Stripper-Melissa.

- Jeg fik mine bryster lavet første gang for fem år siden, i Esbjerg, og her fik lægen – meget desværre – overtalt mig til at få en størrelse protese, jeg aldrig helt har været tilfreds med.

De skulle nemlig have været nummeret større.

- Pt. har jeg 350 milliliter i hvert bryst. De skal nu skiftes ud til fordel for proteser med 450 milliliter, forklarer Melissa til Flash.

Hun skal have lavet sine bryster på samme klinik, Nygart Privathospital, hvor stripper-Katrine i efteråret 2009 ligeledes fik fyldt 450 milliliter i sine svulmende fortrin.

- Melissa har spurgt mig til råds om både klinik og bryst-størrelser, og jeg kan klart anbefale begge dele. Jeg er selv utrolig glad for den størrelse bryster, jeg har i dag.

Store bryster sælger
- Og ja, naturligvis er det en fordel med pænt store bryster, hvis man ønsker at gøre sig i stripbranchen, siger Katrine, der vil hjemmeundervise Mellisa og tage hende med ud til egne shows, så Paradise-pigen kan få en ide om, hvad der virker og måske ikke virker så fantastisk overfor mandfolkene.

Det gælder jo om at levere varen, og Melissa, der både har til gården og gaden, er på den front ret godt stillet.

- Jeg kan rigtig godt lide at være i centrum, og jeg har da allerede prøvet at strippe en smule til privatfester.

På hotellet i Mexico kunne jeg heller ikke lade være med at strippe.

Så jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med at arbejde med striptease, slutter Melissa, du formentlig allerede her i sommer vil kunne opleve som forførende afklædningsdukke rundt om på landets diskoteker, til diverse mandfolkearrangementer mv.

Og formentlig kommer der også dobbelt kendis-strip på programmet.

Melissa og Katrine vil nemlig slet ikke udelukke, at de, hvis tingene svinger, vil tilbyde dobbeltshows sammen

Altså intet mindre end 450 milliliter gange fire – plus hvad de to piger ellers har at blotte af bar hud, når musikken spiller og tøjet ryger.

Ekstr Bladet vender naturligvis tilbage på den anden side af Melissas bryst-operation for som de første at vise, hvad landets stripfornøjede mandfolk (og piger) har at glæde sig til.

1 af 3 Stripper-Katrine fra Singleliv skal hjælpe Melissa med karriereskiftet. (Foto: Samsøe Photography )
2 af 3 Der er hjemmeundervisning på programmet, når Katrine skal oplære Melissa. (Foto: Samsøe Photography )
3 af 3 Stor, større, størst. Melissa vil under kniven igen til juni.
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen