Konen flyttet fra Adam Price

Røg i køkkenet: Tv-kokken og hans hustru er flyttet fra hinanden, selv om de har en søn på halvandet år

Produceren Lærke Kløvedal har skiftet de 257 kvm hos Danmarks mest populære tv-kok, Adam Price, ud med 64 kvm på Nørrebro. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Produceren Lærke Kløvedal har skiftet de 257 kvm hos Danmarks mest populære tv-kok, Adam Price, ud med 64 kvm på Nørrebro. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
I aften på DR1 giver en af Danmarks i øjeblikket mest populære tv-værter, Adam Price, og hans bror, James, den som Elvis-inspirerede kokke i deres madprogram 'Spise med Price', der uge efter uge tiltrækker omkring en million seere.

Aftenens afsnit har de valgt at kalde 'Are you hungry tonight'.

Privat er Adam Price alene. Hans kone, produceren Lærke Kløvedal, er flyttet fra parrets 257 kvm store, syvværelses lejlighed i to etager i Hellerup. En lejlighed, de købte for kun halvandet år siden for 7,25 mio. kr.

Det er altid sørgeligt
Næsten samtidig blev parret forældre til sønnen Storm. Adam Price har også datteren Josephine på 14.

– Har der været røg i køkkenet?


– Det forventer du vel ikke, jeg vil svare på, siger Adam Price, men fortæller dog, at de er gået fra hinanden i mindelighed.

– Det er altid sørgeligt, når et parforhold går i stykker. Det er det også for os. Men det er sket i fuldstændig ro og orden. Og vi deles fint om vores lille søn.

De madglade brødre lagde ud med 'Spise med Price' på DR2, hvor de blev kult i en sådan grad, at de blev flyttet til DR1 og dermed til langt flere seere.

Fra syv til to værelser
Lærke Kløvedal er flyttet fra de syv værelser og 257 kvm i Hellerup til en andelslejlighed på to værelser og 64 kvm på Nørrebro i København. Men hun ejer stadig tyve pct. af lejligheden.

– Det er klart, vi skal have det udlignet, siger Adam Price.

Også storebror James Price var for et par år siden gennem en turbulent periode, da han blev skilt fra sin kone gennem 19 år, skuespilleren Kirsten Price, mor til sønnen Julius.

James Price bor nu med sin nye kæreste, Annette Larsen, i en villa i Gentofte.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere