Caroline er langt fra alene om at score ungt kød

Caroline Fleming har scoret sig en ung model, men tv-baronessen er ikke ene om at være på kuvøse-rov. Se flere eksempler på kvinder med yngre mænd her

Udover utroligt mange centimeter er der også 12 års aldersforskel mellem 34-årige Caroline Fleming og Nicklas Bendtner på 22. (Foto: Colourpress.com)
Udover utroligt mange centimeter er der også 12 års aldersforskel mellem 34-årige Caroline Fleming og Nicklas Bendtner på 22. (Foto: Colourpress.com)

Tidligere var det mænd - de såkaldte 'gamle grise', der gik på rov efter unge kvinder. Og vi skal da heller ikke tage æren fra hverken Klaus Riskær, Peter Asschenfeldt og co. - I fortsætter bare jagten på jeres unge piger.

Alt imens går de lidt ældre kvinder nemlig på rov efter yngre mænd. Den nye trend fik en betegnelse sidste år, hvor kvinder, der slår kløerne i en yngre mand, blev kaldt pumaer - eller cougars i USA, hvor begrebet er opstået.

Bare se på tv-serien ' Cougar Town' med Courteney Cox, der herhjemme kan ses på Kanal 4 hver onsdag aften klokken 21.00.

Danske pumaer på jagt
Seneste eksempel er tv-baronessen Caroline Fleming, der har scoret den 12 år yngre fodboldspiller Nicklas Bendtner.

Men bare rolig Caroline, du er ikke den eneste puma i flokken. Faktisk kan vi holde os i den danske fodboldverden, hvor Brian Laudrups kone Mette er seks år ældre end ham.

I den semiroyale verden er der grevinde Alexandra, der skiftede sin prins ud med en yngre, borgerlig model. Martin Jørgensen er 14 år yngre end sin kone.

Den kan Bakke-sangerinden Dot Wessmann godt stikke. Hun danner par med den 22 år yngre EU-parlamentariker Morten Messerschmidt.

Man kan ikke komme udenom kvinder på kuvøserov uden at nævne Susan K. Kvinden, der i dag er 35 år, proklamerede allerede, da hun for tre år siden var med i 'Paradise Hotel', at hun kun er til unge drenge. Det har hun vist med flere eksempler, seneste med sin scoring af Benjamin, som er 14 år yngre.

Udenlandske pumaer med nedlagt rov
Hvis man kigger til det store udland, må Demi Moore siges at være foregangskvinde. Hun giftede sig tilbage i 2005 med 15 år yngre Ashton Kutcher.

Siden hen er hun blev overgået af Madonna - i hvert fald når det gælder aldersforskellen. Popdronningen har scoret den 28 år yngre model Jesus Luz.

Den kan 'Dollars'-stjernen Joan Collins dog sagtens stikke. Hendes mand Percy Gibson er ikke mindre end 32 år yngre end hende.

Andre pumaer i flokken tæller Kylie Minogue, som bliver 42 i år. Hun danner par med Andres Valencoso Segura, som i dag fylder 32 år.

Jævnaldrende mænd uinteressante
Cougar-trenden har for alvor taget fart de seneste år, og det har blandt andet medført, at det amerikanske rejsebureau Singles Travel Company har indført særlige krydstogtrejser - et såkaldt 'Cougar Cruise', der er målrettet ældre kvinder på jagt efter yngre mænd - eller omvendt.

I USA har man også et såkaldt Miss Cougar America-arrangement, hvor 'årets puma' bliver kåret.

Ved sidste års arrangement forklarede en deltager puma-fænomenet med, at 'stadig flere kvinder bliver skilt i en højere alder, og de jævnaldrende mænd er enten uinteressante eller optaget. Derfor må de aldrende singlekvinder slå kløerne i en yngre model'.

Skærm

Mest læste i flash!