Sara Blædel køber villa til 6,4 millioner

Forbrydelse betaler sig: Krimiforfatteren flytter fra lejlighed på Frederiksberg til hus i Virum for at få ro til at skrive

Min bankmand siger, vi bare har været så superheldige, siger Sara Blædel, der har fået solgt både andelslejlighed og sommerhus.(Foto: Thomas Sjørup)
Min bankmand siger, vi bare har været så superheldige, siger Sara Blædel, der har fået solgt både andelslejlighed og sommerhus.(Foto: Thomas Sjørup)
Forbrydelse betaler sig åbenbart. I hvert fald hvis man ikke begår mord, men skriver om dem.

Det gør krimi-dronningen Sara Blædel med stor succes. Nu har hun også fundet det helt perfekte sted til at udtænke og skrive flere af sine succesfulde krimier.

Ny krimi på vej
Sara Blædel og hendes mand, model- og dukkebygger Lars Kirchhoff, har netop skiftet deres 134 kvadratmeter store, seksværelses andelslejlighed på Frederiksberg ud med en syvværelses villa på 186 kvadratmeter i Virum.

Parret har betalt 6,4 millioner kroner for det 105 år gamle hus, men så har de også fået en kælder på 83 kvadratmeter, en garage på 28 kvadratmeter og en grund på 1519 kvadratmeter med i købet.

– Vi er en stor familie, men vi flyttede sådan set ikke, fordi vi manglede plads. Problemet var, at jeg i lejligheden ikke rigtig kunne finde ro til at skrive. Det kan jeg nu. Jeg har fået mit eget værelse på første sal, så nu kan jeg skrive hjemme i stedet for at være sær og tage væk fra familien, siger Sara Blædel til Ekstra Bladet.

– Får du så skrevet?

– Ja, jeg er i fuld gang med en ny krimi. Det går godt, så jeg satser på at udgive den til efteråret, siger den 45-årige forfatter, der for alvor blev kendt for sine bøger med den kvindelige kriminalassistent Louise Rick.

Trods bolig- og finanskrise er det lykkedes Sara Blædel både at fået solgt sin andelslejlighed og et 83 kvadratmeter stort, fireværelses sommerhus i Ellinge Lyng ved Sejerø Bugt. Huset købte hun i 2007 for 1,35 millioner kroner. Hun har netop fået 1,4 millioner kroner for det.

– Min bankmand siger, vi bare har været så superheldige, siger Sara Blædel.

Parret ejer også et hus i middelalderbyen Bargemon i Sydfrankrig.

– Ja, og det er også til salg, lyder det.
1 af 2 Her er huset
2 af 2 Min bankmand siger, vi bare har været så superheldige, siger Sara Blædel, der har fået solgt både andelslejlighed og sommerhus.(Foto: Thomas Sjørup)