Nu kan hestepigen og fodboldmanden flytte sammen

Fodboldagenten overvejer at rykke ind hos sin hestepige. I første omgang har han fået solgt den villa, han havde med ekskonen

Allan Nielsen og Tina Lund, der for alvor blev kendt, da hun deltog i 'Vild med dans', har været kærester i knap tre måneder. (Foto: Mogens Flindt)
Allan Nielsen og Tina Lund, der for alvor blev kendt, da hun deltog i 'Vild med dans', har været kærester i knap tre måneder. (Foto: Mogens Flindt)

Så er den tidligere professionelle fodboldspiller Allan Nielsen klar til at kaste sig ud i et nyt liv sammen kæresten, hestepigen Tina Lund, der netop er fyldt 29.

Den 38-årige fodboldagent og hans ekskone, den to yngre succesdesigner Rikkemai Nielsen, har netop solgt deres fælles hjem gennem seks år, en 397 kvadratmeter stor, otteværelses palævilla i Holte.

Rikkemai Nielsen er allerede flyttet ind i en 136 kvadratmeter stor, femværelses lejlighed, som hun siden 1999 har ejet i det indre København.

Allan Nielsen bor stadig i Holte-villaen.

Han skal være ude senest 1. april, men har endnu ikke fundet et nyt sted at bo.

– Kan det blive til et sted, hvor der er heste?

– Det kunne da være en mulighed, griner Allan Nielsen, men understreger, at intet er besluttet.

Sat nogle millioner ned
Rikkemai og Allan Nielsen købte villaen i Holte i 2003 for 7,7 millioner kroner og satte den i juni til salg hos Estate-mægleren Jesper Nielsen for 15 millioner kroner. Der skulle to-tre millionnedsættelser til, før det lykkedes at få solgt.

Handlen er endnu ikke tinglyst, men Ekstra Bladet erfarer, at parret fik 11,4 millioner kroner for huset. Til gengæld er det totalt uden gæld.

– Det vil jeg ikke kommentere. Men jeg kan sige, at der har været pæn interesse for at købe. Det gik dog lidt langsommere med at få nogle bud, siger Allan Nielsen, der ejer en grund på 1200 kvadratmeter ved siden af den netop solgte villa.

Deles om børnene
Grunden ligger ud til Furesøkanalen.

– Jeg har planer om at bygge et nyt hus på denne grund. Men indtil det står færdigt, skal jeg altså finde noget andet at bo i, siger Allan Nielsen.

Han og ekskonen skiftes til at have deres tre døtre, seksårige Nanna, tiårige Emma og 13-årige Ida, boende.

1 af 3 Det tog Estate-mægleren Jesper Nielsen godt seks måneder at sælge palævillaen. (Foto: Estate)
2 af 3 Tina Lund skal måske vænne sig til at dække op til to. (Foto: Kristian Linnemann)
3 af 3 Allan Nielsen og Tina Lund, der for alvor blev kendt, da hun deltog i 'Vild med dans', har været kærester i knap tre måneder. (Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Mest læste i flash!