Pelle savner en kæreste

Pelle Hvenegaard er klar til at få børn. Men han mangler at finde den rigtige kvinde. Og det skal ikke være hvem som helst

Det kører for Pelle Hvenegaard - undtagen når det gælder kærligheden. (Foto: Benjamin Kürstein)
Det kører for Pelle Hvenegaard - undtagen når det gælder kærligheden. (Foto: Benjamin Kürstein)

Hver uge agerer han en mandlig udgave af Kirsten Giftekniv i datingprogrammet 'Dagens mand' på TV 2. Men derhjemme sidder Pelle Hvenegaard alene og drømmer om, at han selv skal finde kærligheden.

- Jeg savner helt vildt at finde en kæreste at få børn sammen med. Det kører for mig med karrieren og boligen, men det kan ikke gøre det ud for drømmen om en familie, siger Pelle Hvenegaard til Femina.

Aldersforskel for stor
Pelle Hvenegaard er 34 år og er blevet single for nylig. Han var kæreste med den 14 år yngre Maria, som han mødte for to år siden på en rejse til Thailand.

- I mit sidste forhold oplevede jeg, at vi kunne mærke, føle og se nogle af de samme ting, fortæller Pelle Hvenegaard til bladet og erkender, at aldersforskellen trods alt var for stor.

Malene Schwartz er drømmen
Hvenegaard, der ud over sin tjans på TV 2 også medvirker i TV3-dramaet '2900 Happiness', har også prøvet, at aldersforskellen gik den anden vej. Han har nemlig været gift med filminstruktør Lotte Svendsen, der er otte år ældre end ham selv.

Og måske er det netop de ældre kvinder, Pelle Hvenegaard skal gå efter. I interviewet indrømmer han nemlig, hvem drømmekvinden er.

- Det er Malene Schwartz! Hun er en sej og skøn kvinde og utrolig klassisk. Hun er både sjov og skæg og har virkelig bidt skeer med livet, siger Pelle Hvenegaard.

Humor og tungsind
Trods ensomheden og drømmen om en kæreste og børn, så er det ikke nogen Frøken hvem som helst, som kan regne med at slå kløerne i Pelle Hvenegaard.

- En kvinde skal være meget rigtig, før jeg vælger hende. Der skal være en udfordring ved hende. Jeg oplever tit at blive udfordret på ét punkt og så savne at blive det på andre, fortæller Pelle, som forlanger både humor, letlevenhed og tungsind.

Skærm

Mest læste i flash!