Her er årets lækreste kvinder og mænd

Ekstra Bladet har valgt de nominerede, men du bestemmer, hvilken af Danmarks dejlige mænd og kvinder, der skal have titlen som 'Årets Hug’? Se billederne og stem her

Tina Lund vandt sidste år. Kan hun gøre det igen? (Foto: Andreas Szlavik)
Tina Lund vandt sidste år. Kan hun gøre det igen? (Foto: Andreas Szlavik)

Dejlige danske damer er der mange af. Men nu hvor året løber mod ende, er det tid til endnu en gang at kåre den ypperste danske godte.

Hvilken frækkert skal i år have den ærefulde og traditionsrige titel som ’Årets Hug’? Hvem kan få selv det frommeste stykke mandfolk til at ligge søvnløs om natten? Igen i år er det flash!’s læsere, der får lov at bestemme, hvem der løber af med sejren.

Sidste år var det ridepigen, Tina Lund, Danmark udråbte som årets vinder. Hun er naturligvis opstillet igen, men der er ingen tvivl om, at der er masser af dejlige damer, der kan give hende kamp til stregen.

Årets Hug 2009 - Nominerede kvinder:

Andrea Elisabeth Rudolf: ’Vild med dans’-værten er nu gennem utallige fredage dukket op på skærmen i det ene smækre outfit efter det andet. Hun er ganske enkelt ikke til at komme uden om, og mon ikke hun personligt trækker en del mandlige seere til det populære danse-program.

Lisa Lents: Hun er en hårdtslående kvinde i mere end én forstand. Den smukke taekwondo-pige har med sine flotte former vrikket sig direkte ind i danskernes hjerter i ’Vild med dans’. Hendes skønhed er lige til at blive slået ud af.

Caroline Fleming: Kun tv-baronessen er i stand til at se så gennemført fantastisk ud iført pink gummihandsker og snavs til halsen. Bare fordi man har både slot og flot figur, behøver man ikke være fin på den.

Christiane Schaumburg-Müller: ’2900 Happiness’-stjernen vandt ’Årets Hug’ i 2007, og nu får hun chancen for comeback. Mange danske mænd åndede sikkert lettet op, da det blev kendt, at Christiane og L.O.C. havde droppet bryllupsplanerne.

Medina: Hun kan synge og står bag det ene club-hit efter det andet. Men hun er bestemt også velsignet, når det kommer til ydre skønhed. Hvis du føler, at Medina burde synge ’kun for dig’, så skynd dig ind på eb.dk og giv hende din stemme. Velkommen til Medina.

Anna David: Siden hun debuterede med landeplagen ’Fuck Dig’, er der sket ting og sager. Anna David er i den grad blevet en voksen og velformet kvinde, hvilket hun blandt andet demonstrerer i den frække musikvideo til hendes single ’Tæt På’. I øjeblikket kan du også komme tæt på sangfuglen hver lørdag aften, i TV2-serien ’Store Drømme’.

Laura Drasbæk: Med sit nærmest eksotiske udseende og et blik der udstråler mystik og tvetydighed, er det ikke svært at se, hvorfor den dejlige skuespillerinden er med i kapløbet om ’Årets Hug’. For tiden spiller Laura med i TV2-serien ’Lærkevej’, der er Danmarks svar på ’Desperat Housewives’.

Caroline Wozniacki: Ingen gør sig bedre fortjent til titlen ’Danmarks Darling’ end den 19-årige tennisstjerne, Caroline. Men hun er bestemt også blandt favoritterne til titlen ’Årets Hug’, når hun smasher sig til sejrene i lårkort Adidas-kjole.

Julie R. Ølgaard: Skuespilleren er altid helt fremme i stiletten og har med sine yppige kurver medvirket i et væld af danske film. Gennembruddet var filmen ’Midsommer’ i 2003, og i år er hun højaktuel i ’Julefrokosten’, hvor hun spiller chefens smukke datter.

Kronprinsesse Mary: En dag bliver hun Danmarks dronning, men hun er stadig en steg. Kvinden, der fik ro på Fredes vilde hjerte, har taget Danmark med storm og er uden tvivl Kongehusets mest populære medlem. Og måske også den skønneste – trods skarp konkurrence fra Prinsesse Marie.

Tina Lund: Den super frække ridepige har medvirket i ’Vild med dans’, ’Fangerne på fortet’ og prydet forsiden på mandebladet M!. Hun ser godt ud, hvad enten det er med hest og mudder eller iført gallakluns. Tina Lund svingede pisken over de andre kandidater, da hun sidste år vandt ’Årets Hug’.

Prinsesse Marie: Franskmændene har altid været kendt for deres lækre delikatesser, og Prinsesse Marie er ingen undtagelse. Selv om prinsessen fødte en søn så sent som i maj, er der ingen falleret husmor at spore hos den franske skønhed.

Ibi Støving: Hun kan skrive både model, skuespiller, tv-vært, musikproducer og forfatter på cv’et. Tidligere har hun styret slagets gang som vært på ’Paradise Hotel’, men Ibis mange talenter gør hende ikke mindre dejlig som kandidat til ’Årets Hug’.

Michala Kjær: Den 20-årige millionærdatter er ikke bare god for en ordentlig slat penge, hun er også ganske bedårende. Selv om man kan ærgre sig over, at ’X Factor’-dommeren, Remee, netop har slået kløerne i frøken Kjær, kan man næppe bebrejde ham lysten til at flette fingre med skønheden. Og derfor også denne nominering.

Pernille Rosendahl: Sangsilden har en stemme som fløjl og et ansigt som en engel. I 2006 blev hun mor til Tristan, som hun har med kæresten og kollegaen, Johan Wohlert. Sammen danner parret bandet The Storm, og man må sige, at Pernille altid har forstået at tage Danmark med storm.

Årets Hug 2009 - Nominerede mænd:

Hvem er Danmarks dejligste mand? Gør din stemme gældende, når vi endnu engang kårer ’Årets Hug’

Sidste år var den skuespilleren Mikael Birkkjær, der overraskende overhalede alle de unge hanløver indenom. Bliver det ’Forbrydelsen’-stjernen, der igen i år løber med den prestigefulde titel? Eller må Birkkjær give faklen videre til et nyt hug? I år er kandidatfeltet til ’Årets Hug’ en spændende blanding af gamle kendinge og nye ansigter, så det er svært at forudse, hvem der bliver Danmarks lækreste mand.

Mikael Birkkjær: Sidste år fik Mikael Birkkjær en, for ham selv, overraskende sejr som ’Årets Hug’. Men selv om skuespilleren fra ’Sommer’ og ’Forbrydelsen’ ikke var blandt storfavoritterne, vil nogen næppe mene, at det ikke var fortjent. Dåbsattesten siger 1958, men Mikael Birkkjær er simpelt hen et hug.

Nicolaj Coster Waldau: Siden sin debut i ’Nattevagten’ har Coster Waldau høstet masser af både danske og udenlandske roller. Senest er lækkermåsen dukket op på de danske tv-skærme igen og igen, da han har spillet hovedpersonen i en af SAS's reklamefilm.

Pelle Hvenegaard: Han er vært på ’Dagens mand’ på TV2, men Hvenegaard er da også selv en mand, som mange danske piger gerne vil slå kløerne i. Desuden pryder han også TV3-serien ’2900 Happiness’ og TV2 Zulus ’Comedy Fight Club’. Med Hvenegaard som kandidat bliver kåringen af ’Årets Hug’ helt sikkert en fight.

Mikkel Kessler: Det er ikke for sjov, at Kessler har tilnavnet ’The Viking Warrior’. Han er det nærmeste, man kommer på en ægte dansk viking. Det bliver bare ikke mere macho, end når Kessler er i ringen og forsvare den danske ære.

Remee: Producer, dommer i ’X Factor’ og nu også Mikala Kjærs bedre halvdel. Man forstår godt, at Kjær har kastet sin kærlighed på den nougatbrune frækkert, der til tider leder tankerne hen på en teddybjørn, man får lyst til at kramme for evigt.

Rudi Køhnke: Han er kan prale af titlerne model, sanger, kok og skuespiller. Han har tidligere haft roller i filmene ’Nordkraft’ og ’Fidibus’ og er lige nu aktuel i DR2s satireserie ’Manden med de gyldne ører’. Rudi Køhnke er uden tvivl en af Danmarks lækreste mænd.

Kronprins Frederik: Han er lækker, hvad enten det er i frømandsdragt eller i gallatøj spækket med stjerner og ordner. Med den smukkeste kernefamilie er han macho på den måde, alle kvinder drømmer om. Og så gør det ham heller ikke mindre fræk, at han engang bliver konge.

Sidney Lee: Er man til selvbruner, bandana og store muskler, er Sidney Lee den ukronede konge. Reality-stjernen vandt tidligere på året flash!-prisen som Danmarks mest underholdende kendis i ’Flash Faktor’, og selv om drengerøven optræder i serien ’Singleliv’, har han tilsyneladende ingen problemer med at score.

Robert Hansen: Han er både kendt som nuttet klumpe-dumpe i ’Anja og Viktor’ og som en af ’de slemme drenge’, som følge af den mediestorm han tidligere har været ude i. Uanset hvordan man betragter Robert Hansen, kan man ikke komme uden om, at han er en dygtig skuespiller og hamrende lækker.

Søren fra Robinson: Vi er vant til at se ham i bar overkrop, og ingen kan vist være i tvivl om, hvorfor Robinson-Søren er model ved siden af sit job som elektriker. Den 35-årige survivor danner nu par med en anden reality-stjerne, nemlig Susan K. Men derfor kan man godt ønske, at han var ens ’medbragte ting’ på en øde ø.

Christian Tafdrup: Han bærer en af hovedrollerne i TV2-serien ’Lærkevej’, og selv om Christian Tafdrup er et forholdsvist nyt navn i danskernes bevidsthed, vil både hans talent og brune dådyr-øjne helt sikkert få ham langt.

Jokeren: Rapperen og ’Talent 09’-dommerens bad-ass attitude er som en magnet på tøsebørn, og selv om Jokeren er blevet far til en lille pige, er han stadig helt spændt op til lir med kant og fræk drengerøvsmanér.

Casper Elgaard: Rar, beskeden og ganske sød at se på. Det er ikke for sjov, at racerkøreren er jyde. ’Vild med dans’-vinderen betog dog mange kvindehjerter, da han svævede elegant hen over gulvet med sin dansepartner Vicki Jo.

Noam Halby: Forsangeren i bandet ’Johnny Deluxe’ er ikke bare en elskovspony, han har også vist, at han kan danse i årets ’Vild med dans’. Når Noam svinger hofterne, er der ikke et pigehjerte tørt.

Thomas Skov Gaardsvig: Den lumre praktikant fra ’Den Nye Talkshow’ blev med ét landskendt, da han sneg sig ind til ’Vild med dans’ med skriften ’Juhuu Lisa Lents – Du gør mig våd’. Mænd med udseendet i orden og god humor kan være svære at finde, men Gaardsvig er helt sikkert en af dem.

1 af 3 Tina Lund på den røde løber til Zulu Awards. (Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 3 Mikael Birkkjær fik i år sit helt store gennembrud i 'Forbrydelsen II'. (Foto: Linda Johansen)
3 af 3 Tina Lund vandt sidste år. Kan hun gøre det igen? (Foto: Andreas Szlavik)

Skærm

Mest læste i flash!