Det er suppens skyld

Caroline Fleming har fået tredjegradsforbrændinger på næsen og højre arm

En skoldhed jordskokkesuppe har skæmmet Caroline Flemings ansigt og hendes højre arm. (Foto: Henning Hjorth)
En skoldhed jordskokkesuppe har skæmmet Caroline Flemings ansigt og hendes højre arm. (Foto: Henning Hjorth)

Det var en såret Caroline Fleming, der i går mødte op til pressemøde for det nye tv-program ’Danmarks næste Topmodel’, som hun skal stå i spidsen for.

Et grimt sår skæmmede den normalt så polerede tv-baronesse. Det var dog ikke mødet med en velkendt fodboldspiller, der havde forårsaget skrammerne.

– Jeg kan være farlig i et køkken. Jeg var i gang med at lave suppe til børnene, en jordskokkesuppe, som skulle blendes, og så havde jeg ikke fået sat låget på blenderen godt nok fast. Så det sprøjtede op i hovedet og ned af min arm, siger Caroline Fleming til Ekstra Bladet.

Fik revet æble
Den skoldhede suppe endte med at give hende tredjegradsforbrændinger på næsen og højre arm.

– Det gjorde rigtig, rigtig ondt. Men min søn kom hen og gav mig revet æble, fordi det er det, jeg altid giver børnene, når de er kommet til skade, siger tv-baronessen.

’Danmarks næste Topmodel’ er hendes tredje tv-program, og hun betragter tv-arbejdet som sin karriere frem for tilværelsen som tidligere baronesse på Valdemar Slot.

– Jeg ser det som mit arbejde, og jeg elsker det.

– Er det en økonomisk nødvendighed for dig?

– Det er en blanding af nødvendighed og lyst. Ligesom alle andre skal jeg tjene penge. Valdemar Slot er sin egen virksomhed. Alt, der tjenes, går ind i virksomheden.

I ’Danmarks næste Topmodel’ er Caroline Fleming både vært og dommer ligesom Tyra Banks i den amerikanske udgave. I programmet skal en flok håbefulde unge kvinder kæmpe om chancen for en modelkarriere.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere