Jeg holdt jul for 14 dage siden

Tv-værten Lisbeth Østergaard har allerede holdt juleaften

Lisbeth er julemand sammen med Jeppe vig i TV 2s 'Jule Bingo Banko'. (Foto: TV 2)
Lisbeth er julemand sammen med Jeppe vig i TV 2s 'Jule Bingo Banko'. (Foto: TV 2)

Mens alle andre stresser rundt og tænker på julegaver, juleknas og juleand, tager den 29-årige tv-vært Lisbeth Østergaard sig en slapper. I år har hun nemlig taget forskud på juleglæderne og kan derfor geare helt ned i december.

– Jeg holdt jul for 14 dage siden hos min mor i Silkeborg med hele familien. Det var med både and, risalamande og pakkeleg – min mor havde endda lavet marcipan, fortæller hun.

Den tidlige jul skyldes, at den populære vært fra bl.a. TV2’s kendis-kordyst ’AllStars’ skal ned til varmen på De Kanariske Øer mellem jul og nytår. Så for netop at undgå stress blev julen overstået allerede først i november.

– December måned bliver stille og rolig, jeg har aflyst julen og glæder mig bare til at komme af sted.

Skal lege jule-’mand’
Men helt aflyst er julen alligevel ikke for Lisbeth Østergaard. I aften er hun nemlig vært på TV2’s ’Jule Bingo Banko’ sammen med Jeppe Vig Find. En sand gavebod, hvor man kan vinde alt fra en bil over støvsugere, cykler og Nintendo Wii til Lalandia-ferier.

Det er første gang, Lisbeth Østergaard leger julemand – og den 29-årige vært glæder sig.

Store, gode gaver
– Vi får lov at give gaver, og det er altid fedt at være den glade giver og gøre folk glade. Og det er virkelig store, gode gaver – ikke bare en halv laks eller to poser kaffe, siger Lisbeth Østergaard.

Som yngre deltog hun selv i alle de konkurrencer, hun kunne komme i nærheden af, men store præmier er det nu aldrig blevet til.

– Jeg ringede ind til alle programmer på Radio Silkeborg, så der vandt jeg selvfølgelig en del. Men det var nu mest Stimorol-tyggegummi, håndklæder og single-cd’er med East 17 og den slags, griner hun.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere