Casper C hjælper dig med at spare penge

Det er lettere at presse prisen på en bilforsikring, hvis man er mange, der går sammen. Det mener Casper Christensen, som barsler med et nyt spareselskab

Casper Krejler vil hjælpe folk til at få mængderabat. (Foto: TV 2)
Casper Krejler vil hjælpe folk til at få mængderabat. (Foto: TV 2)

Casper Christensen er en rigtig krejler, og så er han vild med fællesskab og samarbejde. Det vil han nu slå sammen i et nyt forbrugerprojekt, som skal hjælpe danskerne med at spare penge.

Idéen bag det nye projekt er, at jo flere vi er, der går sammen for at købe en bestemt vare, jo billigere kan vi den. Og så kan man lige så godt spare en masse penge.

- Jeg har været med til at starte et selskab, som hedder Save Today, som handler om, at hvis man går nogle stykker sammen og hjælper hinanden, så kan man købe tingene lidt billigere, fortæller den kendte komiker og tv-vært.

Går op i samarbejde
Ifølge Casper Christensen er der en lang række muligheder for at spare. Så længe man er nok, der går sammen, så kan man presse prisen hos forskellige firmaer.

- Det kan være alle ting, lige fra en bilforsikring, til medlemskab af et fitnesscenter til et telefonabonnement. Hvis man kommer 3-4000 mennesker, så kan det være, man kan få det noget billigere. Det, synes jeg, er en skidegod tanke, siger han.

Ifølge Casper Christensen er det ikke bare et ønske om at spare penge, der ligger bag. Han er vild med idéen om, at vi arbejder sammen og hjælper hinanden.

- Jeg går meget op i samarbejde, og så har jeg været med til at starte det her selskab og håber så, at den folkeånd kan sprede sig en lille smule.

Film om Se og Hør
Han er ikke alene om projektet, men har startet det sammen med en række andre. Der er dog ikke tale om berømtheder som ham selv, fortæller han til Ritzau.

- Vi sad og snakkede om, hvor vigtigt samarbejde er i mit firma. Og så kom min kammerat med den idé, at hvis man nu gjorde tingene på den her måde, så kunne man nok få ting lidt billigere. Det lød sjovt, og så har vi brugt lidt energi på det, siger han.

Tanken er, at alle og enhver skal kunne finde sammen gennem det nye selskab og på den måde skåne tegnebogen for alt for store udgifter.

- Det er ikke den dybe tallerken, vi har opfundet, men det er jo klart, at hvis man er flere om at gøre nogle ting, så lader det sig gøre.

Casper Christensens forbrugeraktivistiske projekt er endnu ikke oppe at køre. Men folkene bag er i fuld sving, bedyrer komikeren, der også har gang i en række andre projekter, blandt andet en film om ugebladet Se og Hør.

- Vi går og roder med det nu, men selskabet er så småt startet op. Vi er ved at lave hjemmeside, så vi er i gang, lyder det fra Casper Christensen.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere