Susan K: Overfaldet meldt til politiet

Den forslåede realitystjerne har både været på skadestuen og hos politiet i dag for at anmelde det overfald, hun blev udsat for på vej hjem fra byen lørdag nat

Susan K's ansigt som det så ud mandag formiddag. Og det er ikke blevet pænere, siger hun tirsdag. (Privatfoto)
Susan K's ansigt som det så ud mandag formiddag. Og det er ikke blevet pænere, siger hun tirsdag. (Privatfoto)

Nu er jagten for alvor gået ind på den mand, som lørdag nat overfaldt og slog 'Paradise Hotel'-baben Susan K i ansigtet udenfor det københavnske diskotek Natcafeen.

Susan K's ansigt har fortsat tydelige mærker efter den omgang tæv, som hun fik af en tilfældig mand, og derfor var der noget at vise frem, da hun tirsdag var en tur forbi skadestuen som en del af anmeldelsen.

- Hævelserne og mærkerne er blev værre. Jeg troede faktisk ikke, at det kunne blive værre. Men et par solbriller og lidt sminke, så er jeg klar til weekenden, lyder det kækt fra realitystjernen.

Overvågningsbilleder fra diskoteket
Efter turen til skadestuen lagde Susan vejen forbi Station City, hvor betjente tog imod hende og hendes ven Nikolaj, som også blev overfaldet. Her indgav de to ofre en anmeldelse.

- Han skal fanges og straffes. Ellers bliver det jo aldrig stoppet. Så bliver det værre og værre, siger Susan, der ikke frygter blive opsøgt af manden, efter hun er stået frem i medierne med sit forslåede ansigt.

- Det tænker jeg ikke på. Jeg går ud fra, at det var en engangsforestilling, og hvis det ikke var det, er manden jo rablende gal, lyder konklusionen.

Politiet har sagt til Susan, at de nu vil tage kontakt til natcafeen for at få overvågningsbilleder af episoden.

Og dem er diskoteket klar til at udlevere, hvis politiet kræver det, lyder meldingen fra en ellers fåmælt indehaver af Natcafeen til ekstrabladet.dk tirsdag formiddag.

Hev fat i overfaldsmanden
Susan K sagde mandag til ekstrabladet.dk, at hun ikke selv mener, at hun optrådte provokerende i forbindelse med optrinnet.

- Jeg kan godt være provokerende til tider, det indrømmer jeg. Men det var jeg ikke på nogen måde her, forklarede hun.

Efter at have fået tingene lidt på afstand, siger Susan nu, at hun dog reagerede, da der blev optræk til ballade, fordi hun og hendes venner forsøgte at komme forbi tre mænd, som stod udenfor diskoteket.

- Jeg fik et skub, og så blev jeg arrig. Men Nikolaj fik mig dysset ned igen. Og jeg troede egentlig, at det hele var gået i sig selv, da jeg hørte, at der opstod ballade igen.

- Jeg så, at Nikolaj blev overfaldet, hev jeg fat i gerningsmandens jakke. Han vendte sig om og slog mig, uden at se hvem jeg var, forklarer Susan K.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere