Susan K's kæreste: - Ville ønske jeg havde været der

- Hvis jeg havde været der, havde det nok endt i en meget grim situation, siger Robinson-Søren om episoden, hvor hans kæreste Paradise Hotel-Susan fik tæsk

Susan K efter det grimme overfald. (Privatfoto)
Susan K efter det grimme overfald. (Privatfoto)

Det var først ti minutter efter overfaldet, at Susans kæreste, Søren Petersen, 35, blev klar over, hvad der var sket.

– Der var totalt kaos ude foran Natcafeén, og jeg kunne bare se, at Susan var vildt ked af det.

Søren ærgrer sig da også over, at han ikke var ved Susans side, da hun fik tæsk.

– Jeg ville ønske, jeg havde været der. Men hvis jeg havde været der, havde det nok endt i en meget grim situation. Det er jeg sikker på, forklarer Søren, der ikke lægger skjul på sin forargelse over for de tre mænd.

Små eksistenser
– Jeg har seriøst intet tilovers for sådanne små eksistenser, som kan finde på at slå på kvinder. Helt ærligt, hvis man bor i Danmark, må man også indordne sig under de regler, vi har her i landet, siger Søren, der selv har boet mange år i Spanien og USA i forbindelse med sit arbejde som model.

Men selv om Susan K har sagt, at overfaldet ikke skulle forhindre hende i at have det sjovt, har det nu alligevel sat en midlertidig stopper for hende.

I aftes skulle hun nemlig have været med til Robinson-finalefesten, der blev holdt på Café Park på Østerbro i København.

– Susan render rundt med et kæmpe sæbeøje, og derfor har hun ikke lyst til at komme i aften, desværre, siger en ærgerlig Søren.

1 af 2 Susan fotograferet i Paradise Hotel 2010. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
2 af 2 Susan K efter det grimme overfald. (Privatfoto)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere