Susan K: Der skal mere til at slå mig ud

Susan K's ansigt bærer mandag formiddag tydelig præg efter overfaldet lørdag nat. Men den 35-årige realitystjerne nægter at lade sig tryne. - De skal sateme ikke stoppe mig i at have det sjovt

Susan K indrømmer, at hun kan være provokerende, når hun går i byen, men hun fastholder, at hun selv var helt uden skyld i, at hun i dag ser ud som hun gør. (Privatfoto)
Susan K indrømmer, at hun kan være provokerende, når hun går i byen, men hun fastholder, at hun selv var helt uden skyld i, at hun i dag ser ud som hun gør. (Privatfoto)

Det var ikke Susan K's status som superkendis, der lørdag nat resulterede i en ordentlig omgang tæv til realitystjernen.

Ifølge Susan selv vidste overfaldsmændene formentlig ikke engang, hvem hun var.

- Der stod tre mænd foran Natcaféen (diskotek i det indre København, red), og jeg skulle bare forbi. Men de ville ikke lade folk gå forbi, og så sagde jeg bare 'Ej helt ærlig, flyt jer nu'. Så stod de bare og råbte skældsord, fortæller Susan til ekstrabladet.dk om hændelsen.

Hun fik opbakning af sin kammerat Nikolaj, som gerningsmændene efterfølgende slog ned bagfra, før Susan fik én på hovedet.

Venter på politiet
Mandag formiddag er hun kommet sig over forskrækkelsen, da ekstrabladet.dk fanger den forslåede realitystjerne på telefonen.

- Jeg har det fint. Der skal vist mere til at slå mig ud end en enkelt tyrker, der knalder mig én, fortæller Susan, der valgte at droppe turen til skadestuen efter overfaldet.

- Jeg skulle ud og have en øl bagefter, forklarer hun.

- Der var jo masser af vidner, så jeg venter sådan set bare på en opringning fra politiet. Jeg ved, at Natcafeen har overvågning, og det skete jo lige ude foran.

- Så du satser på, at det bare er et spørgsmål om tid, før gerningsmanden bliver pågrebet?

- Det håber jeg. Ellers skal jeg selv tage fat i dem. Det slipper han ikke godt fra, det her.

Vil more mig som jeg plejer
- Det er første gang, jeg oplever noget så vildt. Jeg tror også, at jeg kom til at råbe, at han skulle tage til sit eget land og finde nogen og slå på derhjemme.

- Gør det, at du vil være lidt mere påpasselig, når du fremover går i byen?

- Nej, jeg vil more mig som jeg plejer. De skal sateme ikke stoppe mig i at have det sjovt.

1 af 2 Susan K tager sig normalt noget bedre ud på billeder. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
2 af 2 Susan K indrømmer, at hun kan være provokerende, når hun går i byen, men hun fastholder, at hun selv var helt uden skyld i, at hun i dag ser ud som hun gør. (Privatfoto)

Skærm

Mest læste i flash!